Статті Серіали 05.12.2022 о 09:00 comment views icon

Найцікавіші нові серіали грудня 2022 року

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/InShot_20211019_133817124-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/InShot_20211019_133817124-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/InShot_20211019_133817124-96x96.jpg

Денис Федорук

Автор статей та рецензій

Найцікавіші нові серіали грудня 2022 року

Останній місяць цього року обіцяє багато цікавенького. В перших числах можна розпочати перегляд цікавого містичного детектива та музичного байопіку. Та найбільш потужною виглядає середина місяця. Саме тоді вийде найбільша кількість новинок на різні смаки — від фантастики про подорожі у часі до вестерну з Гаррісоном Фордом. Завершується грудень теж досить сильно, адже на католицьке Різдво запланований старт спінофа «Відьмака».

Нові серіали

«Три сосни» / Three Pines

Жанр: містика, детектив, кримінальна драма
Дата прем’єри: 2 грудня
Де подивитися: Amazon Prime Video

Сюжет серіалу засновано на серії детективних романів канадської письменниці Луїзи Пенні. Незмінним героєм цих творів являється головний інспектор Арман Гамаш, якого на екрані зобразив Альфред Моліна. Саме Гамаш спроможний побачити на місці злочину те, що недоступне іншим. 

«Джордж і Теммі» / George & Tammy

Жанр: біографічна музична драма
Дата прем’єри: 4 грудня
Де подивитися: Showtime

Курс Python від Mate academy.
Python дозволяє тобі не тільки розробляти сайти та займатись аналітикою даних, а ще й будувати алгоритми, тестувати програми та навіть створювати штучні інтелекти. Стань різноплановим фахівцем!
Реєстрація на курс

Цей проєкт розповідає про відомих американських кантрі-виконавців Джорджа Джонса та Теммі Вайнетт. Їхня музика живе й досі, в той час, як особисте життя, зокрема шлюб, став випробуванням для обох. Цікавий ретро-байопік з гарним акторським складом.

«Dragon Age: Спокута» / Dragon Age: Absolution

Жанр: аніме, фентезі, бойовик
Дата прем’єри: 9 грудня
Де подивитися: Netflix

Аніме-серіал по всесвіту Dragon Age розповість про группу магів-бунтівників і крадіїв, котрі задумали кинути виклик потужній ворожій силі. Саме вона заволоділа могутнім артефактом, і за нього буде йти битва не на життя, а на смерть. Дія розгорнеться в імперії Тевінтер.

«Рідня» / Kindred

Жанр: фантастика, драма, трилер
Дата прем’єри: 13 грудня
Де подивитися: Hulu

Курс Python від Mate academy.
Python дозволяє тобі не тільки розробляти сайти та займатись аналітикою даних, а ще й будувати алгоритми, тестувати програми та навіть створювати штучні інтелекти. Стань різноплановим фахівцем!
Реєстрація на курс

Екранізація одного з найвідоміших творів американської фантастки Октавії Батлер. Однойменний роман побачив світ у 1979 році. Молода письменниця одного разу виявляє, що може переміститися у минуле. Але темношкіра героїня змушена витримати багато випробувань, адже потрапляє в південні штати США часів XIX століття.

«Скарб нації» / National Treasure: Edge of History

Жанр: пригодницький екшн
Дата прем’єри: 14 грудня
Де подивитися: Disney+

Цей пригодницький серіал являється продовженням серії однойменних блокбастерів нульових з Ніколасом Кейджем. Ті фільми продюсував Джеррі Брукгаймер, він же виступив одним з продюсерів і зараз.

Нові пригоди, на жаль, відбуватимуться вже без головної зірки, зате до своїх ролей повернуться Джастін Барта та Гарві Кейтель. Камбек Кейджа слід очікувати у другому сезоні.

«Шантаж» / The Recruit

Жанр: шпигунський пригодницький трилер
Дата прем’єри: 16 грудня
Де подивитися: Netflix

У середині місяця стартує чергова новинка від Netflix. У центрі оповіді знаходиться молодий юрист Овен Хендрікс, котрий отримує роботу в ЦРУ. Але не встигає новоспечений агент облаштуватися на новому місці, як вже стає втягнутим у небезпечні шпигунські ігри. Одним з постановників виступив Даг Лайман, тож можна очікувати як мінімум якісного екшену.

«1923»

Жанр: вестерн, драма
Дата прем’єри: 18 грудня
Де подивитися: Paramount+

Це вже другий приквел «Єллоустоуну» після «1883». Як помітно з назви дія відбувається у 1923 році. Саме в цей непростий час тогочасному поколінню сім’ї Даттонів доведеться зіштовхнутися з багатьма труднощами.

У якості шоуранера та сценариста знову виступив невтомний спеціаліст по вестернах Тейлор Шерідан, а головні ролі виконали імениті ветерани Гаррісон Форд та Гелен Міррен.

«Відьмак: Кровне походження» / The Witcher: Blood Origin

Жанр: бойовик, фентезі, пригоди
Дата прем’єри: 25 грудня
Де подивитися: Netflix

Один з найочікуваніших релізів місяця становить спіноф та приквел серіалу «Відьмак» з Генрі Кавіллом у головній ролі. Дія відбуватиметься за 1200 років до подій у ньому. В центрі уваги знаходиться войовниця Ейле, яка вирішує залишити власний клан. Але одного разу вона все таки змушена взяти до рук зброю та вступити у жорстоке протистояння з підступними ворогами.

«Зрада» / Treason

Жанр: бойовик, драма, трилер
Дата прем’єри: 26 грудня
Де подивитися: Netflix

Чарлі Кокс, добре відомий глядачам завдяки ролі Шибайголови, грає високопосадову особу з MI-6 Майкла Лоуренса. Одного разу він зустрічає привида зі свого минулого — російську шпигунку Кару у виконанні Ольги Куриленко. Неважко здогадатися, що зустріч з росіянкою не обіцяє нічого доброго.

Продовження серіалів

«Кульгаві коні» / Slow Horses

Жанр: драма, шпигунський трилер
Дата прем’єри: 2 грудня
Де подивитися: Apple TV+
Сезон: 2

У квітні цього року стартував серіал про команду шпигунів-аутсайдерів, котрий, що називається, вистрілив. Другий сезон продовжить розповідати про пригоди підопічних Джексона Лемба. Проєкт уже продовжено на третій та четвертий сезони, тож ці пригоди точно не виявляться останніми.

«Темні матерії» / His Dark Materials

Жанр: пригодницьке фентезі
Дата прем’єри: 5 грудня
Де подивитися: BBC One, НВО
Сезон: 3

Екранізація фентезійної трилогії Філіпа Пулмана дійшла до третього і кінцевого сезону. Події цього всесвіту відбуваються у реальності, де кожен має свого супутника, що називається деймоном. Ці супутники являються відображенням душі людини. Чим закінчиться історія Ліри Белакви та інших персонажей побачимо незабаром.

«Фатальний патруль» / Doom Patrol

Жанр: супергеройська драма
Дата прем’єри: 8 грудня
Де подивитися: НВО Max
Сезон: 4

Якщо «Кульгаві коні» розповідають про лузерів зі світу шпигунів, то «Фатальний патруль» пропонує поспостерігати за невдахами від світу супергероїки. Ця відчайдушна команда недосупергероїв продовжує рятувати планету, навіть якщо планеті глибоко начхати на них самих. За задумом авторів сезон буде розбитий на дві частини по 6 епізодів кожна.

«Джек Раян» / Jack Ryan

Жанр: шпигунський трилер, бойовик
Дата прем’єри: 21 грудня
Де подивитися: НВО Max
Сезон: 3

Тим часом свої екранні пригоди продовжує аналітик ЦРУ Джек Раян, котрий зійшов на екрани зі сторінок романів Тома Кленсі. Окрім того, що саме Джон Красінські дуже впевнено втілив персонажа, серіал виявився непоганою альтернативою блокбастерам про Джейсона Борна та Джеймса Бонда.

Поки останні вже завершили свої історії або ж знаходяться на етапі перезавантаження, творці «Джека Раяна» обіцяють ще один, четвертий сезон. Щоправда, він буде останнім.

«Емілі в Парижі» / Emily in Paris

Жанр: комедія, драма, мелодрама
Дата прем’єри: 21 грудня
Де подивитися: Netflix
Сезон: 3

Це історія про молоду дівчину Емілі Купер, котра переїжджає із вітряного Чикаго до гламурного Парижа по роботі. Там їй потрібно призвичаїтися до нового життєвого устрою. Сподіваємося, що автори зробили висновки та більше не будуть зображати українців у непривабливому світлі, як то було в минулому сезоні.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: