Дописи 10.01.2024 о 16:46 comment views icon

Перенесення інформації на пристрій OPPO: Основні кроки клонування для безпечного та зручного перенесення даних

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/09/OPPO_150_150_uwp_avatar_thumb.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/09/OPPO_150_150_uwp_avatar_thumb.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/09/OPPO_150_150_uwp_avatar_thumb.png

OPPO Ukraine

OPPO AED Україна з 2019 року надає українцям доступ до прори

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Однією з основних перешкод при зміні телефона є переміщення важливих даних. Однак, розв’язання цієї проблеми стає легше завдяки функції Клонування телефона на пристроях OPPO. Цей процес дозволяє безпечно та ефективно переносити фотографії, контакти, програми та інші дані з попереднього телефону на новий пристрій OPPO. Найкраще в тому, що вам не потрібно хвилюватись про видалення чи втрату якості ваших даних під час цього процесу.

Перенесення даних з iPhone на OPPO

Перенесення інформації на пристрій OPPO: Основні кроки клонування для безпечного та зручного перенесення даних

Для ColorOS версії 6.0 та вище:

  • Увімкніть свій телефон OPPO та перейдіть до папки [Інструменти] на основному екрані. Оберіть [Клонування телефона]/[Резервне копіювання та скидання]. Потім виберіть [Новий телефон] і [Імпортувати дані з iPhone].
  • Підключіть пристрій до Інтернету, якщо на екрані з’явиться відповідне повідомлення.
  • Після активації двофакторної автентифікації увійдіть до свого облікового запису iCloud на iPhone. Введіть код підтвердження Apple ID, отриманий на iPhone або через SMS, щоб розпочати обробку хмарних даних.
  • Якщо потрібно, введіть пароль блокування екрана, щоб продовжити процес.

Для ColorOS версії 5.0-5.2:

  • Відкрийте папку [Інструменти] на головному екрані вашого телефону OPPO і оберіть [Клонування телефона]/[Резервне копіювання та скидання]. Виберіть [Новий телефон] і [Імпортувати дані з iPhone].
  • Підключіть пристрій до Інтернету, якщо з’явиться відповідне повідомлення.
  • Після активації двофакторної автентифікації увійдіть до свого облікового запису iCloud на iPhone та введіть код підтвердження Apple ID, отриманий на вашому iPhone або через SMS.

З іншого телефона Android на OPPO 

При встановленні сторонніх програм на телефоні з операційною системою Android, переконайтеся, що ви дозволили завантаження з невідомих джерел.

Для пристроїв з ColorOS версії 6.0 і вище:

  • На телефоні OPPO перейдіть до папки [Інструменти] на головному екрані і відкрийте [Клонування телефона]/[Резервне копіювання та скидання]. Оберіть [Новий телефон] і торкніться [Імпортувати дані з телефона Android]. Підключіть телефон до Інтернету, якщо з’явиться відповідне повідомлення на екрані.
  • Використовуйте Клонування телефона на попередньому телефоні Android, щоб просканувати QR-код на телефоні OPPO та розпочати процес клонування.

У випадку пристроїв з ColorOS версії 5.0-5.2:

  • На телефоні OPPO перейдіть до папки [Інструменти] на головному екрані і відкрийте [Клонування телефона]/[Резервне копіювання та скидання]. Оберіть [Новий телефон] і торкніться [Імпортувати дані з телефона Android].
  • На попередньому телефоні Android відкрийте [Клонування телефона] на головному екрані, оберіть [Старий телефон] і проскануйте QR-код, згенерований новим телефоном, щоб розпочати процес клонування. Також можна вибрати дані (Особисті дані, Системні дані, Програми, Дані сховища), які потрібно скопіювати, натиснувши Вибрати дані для клонування.

У разі пристроїв з ColorOS версії 3.1-3.2:

  • На телефоні OPPO перейдіть до папки [Інструменти] на головному екрані і відкрийте [Резервне копіювання та скидання], після чого оберіть [Клонування телефона] та [Новий телефон]. Wi-Fi і мобільні дані будуть автоматично вимкнені.
  • На попередньому телефоні Android відкрийте [Клонування телефона], оберіть [Старий телефон] і проскануйте QR-код, згенерований новим телефоном, щоб розпочати процес клонування. Якщо сканування QR-коду неможливе, підключіться вручну до точки доступу під QR-кодом. Також можна вибрати дані (Особисті дані, Системні дані, Програми, Дані сховища), які потрібно скопіювати, натиснувши Вибрати дані для клонування.
  • Необхідно ввести пароль блокування екрана, якщо це буде потрібно, для продовження процесу клонування.

Перенесення інформації на пристрій OPPO: Основні кроки клонування для безпечного та зручного перенесення даних

З телефона OPPO на OPPO 

Для ColorOS версії 6.0 і вище:

  • Відкрийте папку [Інструменти] на головному екрані вашого телефону OPPO і виберіть [Клонування телефона]/[Резервне копіювання та скидання], після чого виберіть [Новий телефон] і [OPPO].
  • На вашому старому телефоні OPPO також перейдіть до папки [Інструменти] на головному екрані, оберіть [Клонування телефона]/[Резервне копіювання та скидання], виберіть [Старий телефон] і проскануйте QR-код, який згенерував новий телефон, щоб розпочати процес клонування.
  • Якщо потрібно, введіть пароль блокування екрана, щоб продовжити.

Для ColorOS версії 5.0-5.2:

  • На вашому новому пристрої OPPO перейдіть до папки [Інструменти] на головному екрані і виберіть [Клонування телефона], після чого оберіть [Новий телефон] і [Імпортувати дані з телефона Android].
  • На старому пристрої OPPO також перейдіть до папки [Інструменти] на головному екрані, виберіть [Клонування телефона], оберіть [Старий телефон] і проскануйте QR-код, який створив новий пристрій, щоб розпочати процес клонування.

*Ви також можете вибрати дані (Особисті дані, Системні дані, Програми, Дані сховища), які потрібно клонувати, натиснувши Вибрати дані для клонування.

  • Введіть пароль блокування екрана, щоб продовжити (якщо буде необхідно).

Перенесення інформації на пристрій OPPO: Основні кроки клонування для безпечного та зручного перенесення данихОтримайте програму Клонування телефона

Для користувачів інших брендів, доступна програма Клонування телефона за посиланням: https://i.clonephone.coloros.com/download.

Завдяки цим інструкціям ви зможете безперешкодно перенести всі ваші дані на ваш новий телефон OPPO, забезпечуючи плавний та безпечний процес перенесення.

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: