Новини Софт 04.11.2022 о 11:43 comment views icon

Apple дарує два місяці передплати Apple TV+

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

В день запуску нового 6-доларового тарифу Netflix з рекламою Apple анонсувала власну промоакцію та дарує два місяці передплати на власний стримінговий сервіс Apple TV+.

Акція, яка також діє в Україні, присвячена виходу на Apple TV+ нової документалки про відому американську попспівачку Селену Гомес («Селена Гомес: Я і мій розум» / My Mind & Me).

Apple дарує два місяці передплати Apple TV+

Отримати безоплатно два місяці Apple TV+ можуть всі охочі користувачі. Єдина умова — відсутність оплаченої передплати Apple TV+. Отримати подарунковий ваучер можна за цим посиланням.

Онлайн-курс "Android Developer" від robot_dreams.
Курс для всіх, хто хоче навчитися розробляти застосунки для Android з нуля, створити власний пет-проєкт для портфоліо та здобути професію, актуальну наступні 15–20 років.
Програма курсу і реєстрація

Після цього можна вільно користуватися всіма можливостями Apple TV+ та переглядати весь контент у бібліотеці онлайн-кінотеатру — з моменту запуску у 2019 році там з’явилося чимало гідного матеріалу. Та варто пам’ятати, що після закінчення пробної версії передплата поновлюється і з прив’язаної банківської картки автоматично списується повна вартість ($4,99  на місяць), якщо її не скасовано. Тож, якщо не плануєте надалі оплачувати Apple TV+, то не забудьте поставити відповідне нагадування, щоб вчасно скасувати передплату.

Зазвичай Apple пропонує семиденну пробну версію ‌Apple TV+‌ без жодних умов. У випадку купівлі нового пристрою Apple можна отримати у подарунок три місяці передплати Apple TV+‌ (раніше було 12 місяців) або одномісячну пробну версію єдиний план Apple One, який дозволяє поєднувати ‌Apple TV+‌ та до п’яти інших служб Apple.

Документальний фільм My Mind & Me розповідає про останні шість бурхливих років життя Селени Гомес, протягом яких вона лікувалася у психіатричній лікарні, мала невдалі стосунки з Джастіном Бібером і перенесла трансплантацію нирки після ускладнень, викликаних аутоімунним захворюванням вовчак.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: