Новини Новини 08.09.2022 о 17:53 comment views icon

«Архів Стіва Джобса» — сім’я та друзі запустили пам’ятний сайт про життя співзасновника Apple

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Архів Стіва Джобса – організація, що присвячена технологічному титану. Зараз сайт дуже простий. У верхній частині розташований поетичний електронний лист про захоплення людством, котрий Джобс відправив самому собі.

Apple Архив Стива Джобса

Прокрутивши сайт вниз, можна побачити деякі чудові цитати Джобса, у тому числі деякі з його знаменитої промови на церемонії вручення дипломів в Стенфорді у 2005 році. Насамкінець короткий опис архіву «Про нас». Відео та аудіоматеріали Джобса додаватимуть поступово.

Apple Архив Стива Джобса

«З повагою до минулого та надією на майбутнє Архів Стіва Джобса пропонує людям інструменти та можливості зробити свій внесок», — йдеться на сайті. «Ми створюємо програми, стипендії та партнерські відносини, які відображають цінності Стіва та просувають вперед його почуття можливостей».

У прес-релізі також йдеться про те, що архів буде служити сховищем історичних матеріалів, що стосуються Стіва, деякі з яких ніколи раніше не публікувалися. Оголошення про нові пропозиції та проекти будуть зроблені у найближчі місяці.

Apple Архив Стива Джобса

Архів був представлений Лорен Пауелл-Джобс, вдовою харизматичного глави Apple, на конференції Vox Media Code у середу. «Незважаючи на те, що у нас є деякі артефакти та реальний реальний матеріал, в Архіву набагато більше ідей», — сказала вона

Онлайн-курс "Арт Менеджер" від Skvot.
Навчіться шукати фінансування та планувати бюджет, керувати командою, запускати артпроєкти та пітчити їх так, щоб великі компанії захотіли колабитися.
Детальніше про курс

За словами Пауелл-Джобс, архів «ґрунтується на уявленні Стіва про те, що за межами природного світу всі знаходяться у штучному середовищі і всі системи, що керують нашим життям на планеті, були побудовані та спроектовані іншими людьми. Як тільки у вас з’являється таке бачення світу, ви розумієте, що ви, як людина, можете змінити навколишнє, можете підштовхнути його, можливо, можете поставити під сумнів або розширити. Так відбувається людський прогрес».

Джерело: The Verge

Тоні Фаделл: Стів Джобс хотів, щоб у оригінальному iPhone не було слота для SIM-картки

 


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: