Новини Ігри 24.08.2023 о 13:04 comment views icon

Assassin’s Creed Jade — геймплейний трейлер нової мобільної гри Ubisoft про Китай III століття до нашої ери

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Ще один помітний ігровий трейлер Ubisoft на Gamescom 2023 — демонстрація геймплею Assassin’s Creed Jade, майбутньої мобільної гри AC, яка вийде на iOS і Android (поки що точна дата релізу невідома).

Це одна із 10 нових Assassin’s Creed разом з AAA-грою Assassin’s Creed Mirage про Багдад часів Аббасидського халіфату (IX сторіччя), які вже якийсь час перебувають у розробці Ubisoft. Власне, в попередніх повідомленнях інсайдера назва Jade фігурувала як кодова (робоча), а тепер вона стала офіційної для майбутньої гри.

Ubisoft ставить все на серію Assassin’s Creed — збільшить команду розробників на 40% та випустить колекцію ліцензованих NFT-персонажів

Assassin’s Creed: Jade — нова мобільна гра у всесвіті Assassin’s Creed з акцентом на паркур, стелс вбивства ворогів та величезний відкритий світ. Тобто нова гра має все те, що вирізняє пригодницькі бойовики Assassin’s Creed з-поміж інших. Події тут розгорнуться у Китаї III століття до нашої ери й, дуже сподіваємося, що, як і всі попередні ігри Assassin’s Creed, майбутня Jade, серед іншого, зачаровуватиме оповіданням історії. Адже це одна із головних візитівок серії й те, що розробникам вдається чи не найкраще.

Ubisoft невдовзі проведе закритий бета-тест — на сайті вже почали приймати заявки.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

Assassin’s Creed: Jade — трейлер з геймплеєм


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: