Новини Кіно 26.05.2023 о 10:23 comment views icon

«Барбі‎» вирушає з лялькового світу у реальний — новий трейлер фільму Warner Bros. з Марґо Роббі та Раяном Ґослінґом

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«Барбі‎» вирушає з лялькового світу у реальний — новий трейлер фільму Warner Bros. з Марґо Роббі та Раяном Ґослінґом

Сюжет фільму Ґрети Ґервіґ зосередиться на подорожі Барбі (Марґо Роббі) у реальний світ – і звісно компанію їй складе Кен (Раян Ґослінґ).

Лялька, схоже, втомилася від ідеально рожевої атмосфери та прагне «‎перезавантажити» своє життя.

«‎Чи ви колись думали про смерть?» – питає головна Барбі в інших Барбі й Кенів під час вечірки.

Однак реальність приймає ляльок явно не так, як ті очікували: Барбі стикається з сексуальними домаганнями та арештом, а Кену, до його великого розчарування, не дозволяють провести апендектомію на людині. Згодом головна героїня тікатиме від генерального директора компанії Mattel (Віл Феррел), який відчайдушно прагне помістити її «назад у коробку».

Попри те, що минулого року менеджер вокаліста гурту Aqua казав, що пісня «Barbie Girl‎» не буде використана у фільмі, кавер-версію все-таки можна почути у трейлері.

У гігантському переліку акторського складу також є Америка Феррера, Кейт Маккіннон, Майкл Сера, Аріана Ґрінблатт, Ісса Рей, Рея Перлман, Ана Круз Кейн, Емма Маккі, Гері Неф, Александра Шипп, Кінгслі Бен-Адір, Сіму Лю, Нкуті Ґатва, Скотт Еванс, Джеймі Деметріу, Коннор Свінделлс, Шерон Руні, Нікола Кофлан, Ріту Арья, Дуа Ліпа, Гелен Міррен.

Режисерка стрічки – Ґрета Ґервіґ («Маленькі жінки», «Леді-Птаха»), яка написала сценарій у співавторстві з Ноєм Баумбахом («Шлюбна історія», «Історії сім’ї Мейровіц»).

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

В українських кінотеатрах «Барбі» має вийти 20 липня 2023 року.

Трейлер з українським дубляжем

В оригіналі (англійською)

Саундтрек

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: