Новини Новини 25.03.2022 о 08:03 comment views icon

Bloomberg: Apple хоче продавати iPhone та інші пристрої за підпискою — за щомісячну плату

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg

Тетяня Нечет

Автор новин

Купертинський гігант працює над послугою передплати на iPhone та інші пристрої. За даними джерел видання Bloomberg, це дозволить користувачам гаджетів Apple підписуватись не лише на цифрові послуги, а й на обладнання. І, відповідно, отримувати нові пристрої у міру їхнього виходу. Цікаво, що Тім Кук натякав на це ще 2019 року.

Нова (і офіційно не анонсована) програма буде відрізнятися від розстрочки тим, що щомісячна плата не дорівнюватиме ціні пристрою, розділеній на 12 або 24 частини. Швидше за все це буде щомісячна плата, розмір якої залежить від того, який пристрій обере користувач.

Ідея полягає в тому, щоб зробити процес покупки iPhone або iPad схожим на щомісячну плату за використання хмарного сховища iCloud або передплату Apple Music. Клієнти Apple зможуть підписуватись на гаджети через Apple ID та обліковий запис в App Store, які використовуються для покупки програм та підписки на послуги.

iPhone є найбільшим джерелом продажів Apple. Минулого року смартфони принесли компанії майже 192 мільярди доларів — понад половину доходу. Запуск сервісу передплати пристрою дозволить гіганту з Купертіно збільшити дохід, оскільки споживачі почнуть регулярно витрачати тисячі доларів на нові гаджети. Зате вони матимуть можливість міняти свої пристрої на новіші. Історично склалося так, що компанія випускає нові версії своїх основних продуктів, включно з iPhone, iPad та Apple Watch, щорічно.

Очікується, що послуга купівлі техніки Apple за підпискою буде запущена наприкінці 2022 року, але може бути перенесена і на 2023 рік (або взагалі її скасують).

Компанія також розглядає можливість об’єднання програми підписки на гаджети з Apple One та Apple Care. Можливо, пристрої будуть поставлятися із вже підключеними TV+, Arcade, Music, Fitness+ та сховищем iCloud, але вже за меншу щомісячну плату.

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Нагадаємо, що на початку березня Apple призупинила продаж своєї техніки та обмежила роботу сервісів у росії.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: