Новини Софт 21.06.2023 о 13:09 comment views icon

Браузер Chrome на iOS отримує покращену інтеграцію Google Lens, Translate, Calendar та Maps

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Google оновлює свій браузер Chrome для iOS і додає до нього кілька нових функцій, сподіваючись переманити користувачів Safari. Chrome на iOS скоро отримає вбудовану підтримку Google Lens, що дозволить користувачам Chrome шукати все, що вони бачать, використовуючи лише iPhone. Також користувачі отримають доступ до покращених перекладів, записів календаря та нового мініподання Google Maps.

Підтримка Google Lens значно спростить пошук таких об’єктів, як рослини та одяг – просто в Chrome. Зараз для цього потрібно використовувати окремий застосунок Google, щоб отримати доступ до Lens. Google додасть цю функцію у Chrome в найближчі місяці, що дозволить використовувати наявні або нові фотографії для пошуку за допомогою значка Lens в адресному рядку Chrome на iOS.

Браузер Chrome на iOS отримує покращену інтеграцію Google Lens, Translate, Calendar та Maps

Інші згадані покращення Chrome для iOS вже доступні користувачам. Тепер можна перекладати частину сторінки, виділяючи текст та вибираючи опцію Google Translate. Це може бути корисним для сторінок, що містять кілька мов.

Ще користувачі Chrome на iOS отримують покращену підтримку календарних записів. Тепер можна створювати події в Google Calendar прямо в Chrome, не перемикаючись на застосунок Calendar і не вводячи дати вручну. Натискання та утримання дати на сайті тепер надає можливість додавання до Google Calendar, який автоматично заповнюється інформацією про час та географічне місце.

Браузер Chrome на iOS отримує покращену інтеграцію Google Lens, Translate, Calendar та Maps

Також Google покращує підтримку карт у Chrome на iOS. Користувач зможе просто натиснути та утримувати адресу, щоб побачити мініподання Google Maps у Chrome. Це буде дуже корисно для сайтів, які не пов’язані з Google Maps, тому що відпадає необхідність вручну копіювати та вставляти адресу до застосунку карт.

Онлайн-курс "Business English" від Laba.
Вивчіть базу граматики, лексики та вокабуляру.Використовуйте англійську в спонтанній розмові з колегами та клієнтами.Прокачайте її до впевненого В1 — для розвитку кар’єри в бізнесі.
Приєднатись до курсу

Джерело: The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: