Новини Софт 16.04.2024 о 16:10 comment views icon

Depositphotos тепер з ШІ: фотобанк запускає власний генератор ліцензованих зображень

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Depositphotos тепер з ШІ: фотобанк запускає власний генератор ліцензованих зображень

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Інструмент створює ексклюзивний, етичний і що головне — ліцензований контент, який надалі можна використовувати безпроблемно.

Контент Depositphotos, згенерований ШІ, так само матиме стандартну ліцензію на цифрове та друковане використання зображень на різних платформах — у рекламі, UI/UX дизайні, сайтах чи друкованих виданнях тощо. Що також важливо — його не додаватимуть до загальної бібліотеки стокових зображень, тож контент від ШІ буде ексклюзивним.

Повідомляється, що ШІ не використовуватиме елементи, захищені авторським правом, та генеруватиме зображення високої якості (усі у результаті матимуть роздільну здатність 2048×2048 пікселів). Також інструмент надає змогу створювати зображення «просунутого рівня» — достатньо ввести детальний опис, щоб отримати чотири унікальні зображення на вибір.

«У співпраці з Bria.ai ми розробили інструмент, який відрізняється своєю інноваційністю, безпекою, етичністю та зручним інтерфейсом. Він втілює наше бачення контенту майбутнього та розроблений під сучасні вимоги та бізнес-завдання. Інструмент дозволяє розкрити творчий потенціал: креатори, які не знаходять потрібне зображення в стоковій бібліотеці, можуть просто створити його».

Аліна Волчек, General Manager, Depositphotos.

Наразі ШІ-інструмент Depositphotos доступний клієнтам з активними планами, однак згодом компанія планує надати доступ усім користувачам.

Shutterstock запускає генерацію зображень для платних користувачів: ШІ навчається на базі сервісу, оригінальні автори отримають винагороду

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% украі‌нською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологіи‌ та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: