Новини Новини 28.09.2022 о 13:22 comment views icon

Г’ю Джекман знову зіграє Росомаху: персонаж з’явиться у фільмі “Дедпул 3”

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Актор Райан Рейнольдс повідомив, що Г’ю Джекман знову зіграє роль Росомахи у фільмі «Дедпул 3», який вийде на екрани у вересні 2024 року.

Антигерой коміксів Marvel Дедпул уперше з’явився на великому екрані у фільмі «Люди Ікс: Початок. Росомаха» у 2009 році, а потім отримав свій власний спін-офф. У третій частині, після успіху оригіналу 2016 року та сіквела 2018 року, головну роль знову зіграє 45-річний Райан Рейнольдс. Також актор повідомив, що до нього приєднається Г’ю Джекман – це означає, що Росомаха також з’явиться у новому фільмі.

Актор поділився відео у Твіттері, в якому жартівливо оголосив важливі новини.

«Нам дуже сумно, що ми пропустили D23, але ми дуже довго працювали над наступним фільмом про Дедпула. Мені довелося по-справжньому покопатися в цьому образі, адже це його перша поява в MCU, очевидно, вона має бути особливою. Потрібно залишатися вірним персонажу, але знайти нові мотивацію та сенс».

Рейнольдс також додав, що «кожен Дедпул має виділятися», а новий фільм – неймовірний виклик, який змушує актора «глибоко зазирнути у свою душу».

«Однак тут абсолютно порожньо і страшно. Хоча є одна ідея. Г’ю, не хочеш ще раз зіграти Росомаху?», – пожартував Райан.

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

53-річний Г’ю Джекман, який у цей час з’явився за спиною Рейнольдса, як ні в чому не бувало, відповів:

“Так, звичайно, Райан”.

Режисер фільму Шон Леві також написав пост про об’єднання цього динамічного дуету, пожартувавши, що новина вже кілька тижнів «пропалює дірку» в його вустах.

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

Востаннє шанувальники “Людей Ікс” бачили Джекмана у ролі Росомахи у 2016 році у фільмі «Логан», знятому Джеймсом Менголдом. Персонаж помер наприкінці фільму, і Джекман неодноразово заявляв, що цю роль закінчено. Тому неясно, яким чином Россомаха з’явиться в «Дедпулі 3», але, як нещодавно сказав президент Marvel Studios Кевін Файгі, «у мультивсесвіті можливо все».

Тим часом режисер «Логана» Джеймс Менголд, який хвацько закінчив історію Росомахи раз і назавжди (принаймні, ми так думали), відповідає на новини про «Дедпул 3» простою гіфкою…

Фільми про Дедпула 2016 та 2018 років мали величезний касовий успіх для Marvel, зібравши разом 1,56 мільярда доларів. Третій фільм вийде у прокат 6 вересня 2024 року.

Джерело: Bloomberg, Variety


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: