Новини Новини 30.10.2022 о 12:17 comment views icon

Генрі Кавілл залишить серіал «Відьмак» після третього сезону — його змінить Ліам Хемсворт

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Хоча 3-й сезон «Відьмака» ще не вийшов на екрани, серіал уже продовжили на 4-й сезон. Але в акторському складі будуть зміни. У 4-му сезоні Ліам Хемсворт («Голодні ігри», «Остання пісня») зіграє роль мисливця на монстрів Геральта з Рівії, якого протягом перших трьох сезонів грав Генрі Кавіл. Актори поділилися новиною про заміну у соціальних мережах.

«Моя подорож як Геральта з Рівії була наповнена як монстрами, так і пригодами, і, на жаль, я складу свій медальйон і мечі в четвертому сезоні», – зазначив Кавіл у своїй заяві. «Замість мене фантастичний містер Ліам Хемсворт одягне мантію Білого Вовка. Як і у випадку з найбільшим з літературних персонажів, я передаю естафету з благоговінням перед часом, проведеним у втіленні Геральта, і з ентузіазмом бачу, як Ліам відтворить цього чарівного і неоднозначного чоловіка. Ліам, добрий сер, у цього персонажа така чудова глибина, насолоджуйтесь зануренням та переглядом того, що ви можете знайти».

Своєю чергою Хемсворт із захопленням відгукується про свою майбутню роль.

«Як фанат «Відьмака», я в захваті від можливості зіграти Геральта з Рівії», – сказав він у своїй заяві. «Генрі Кавіл був неймовірним Геральтом, і для мене велика честь, що він передає мені кермо правління і дозволяє взяти клинки Білого Вовка в наступному розділі його пригод. Генрі, я був твоїм шанувальником багато років, і мене надихнуло те, що ти привніс у цей улюблений персонаж. Можливо, на мене чекають великі виклики, але я дійсно радий вступити у світ Відьмака».

Показ 3-го сезону «Відьмака» заплановано на літо 2023 року. Ще до того – 25 грудня 2022 року – очікується прем’єра спін-офу серіалу під назвою «Відьмак: Походження».

Первый тизер-трейлер The Witcher: Blood Origin – сериала-приквела о первых ведьмаках

Онлайн-курс "С++ для GameDev" від robot_dreams.
Навчіться кодити на C++ з нуля, опануйте принципи обʼєктно-орієнтованого програмування, ключові бібліотеки та інструменти.Створюйте десктопні та мобільні ігри. Розвивайтеся в геймдеві.
Детальніше

Джерело: netflix


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: