Новини Кіно 28.04.2023 о 10:33 comment views icon

Голодні ігри повертаються: дивимося перший трейлер приквелу «Балада про співочих пташок і змій» з Рейчел Зеглер та Пітером Дінклейджем

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Lionsgate нарешті показала дебютний трейлер приквелу «Голодних ігор» під назвою «Балада про співочих пташок і змій» — дія спінофу підліткової антиутопії розгорнеться за 64 роки до початку пригод Катнісс Евердін та розповість про юність Коріолана Сноу, майбутнього безжального диктатора Панема.

В основі сюжету приквелу «Голодних ігор» лежить однойменний роман Сюзанни Коллінз, який доповнив оригінальну трилогію у 2020 році.

Події розгортатимуться під час десятих Голодних ігор навколо Сноу, якого зіграв Том Блайт («Біллі Кід») та героїні Рейчел Зеглер («Вестсайдська історія», «Білосніжка»), молодої дівчини із 12-го Округу на ім’я Люсі Грей Бьорд. Впевнений у собі 18-річний Коріолан ставить за мету за всяку ціну привести підопічну до перемоги у турнірі.

Голодні ігри повертаються: дивимося перший трейлер приквелу «Балада про співочих пташок і змій» з Рейчел Зеглер та Пітером Дінклейджем

Окрім Тома Блайта та Рейчел Зеглер у фільмі зіграли Пітер Дінклейдж («Гра престолів»), Віола Девіс («Загін самогубців», «Чорний Адам») та Гантер Шафер («Ейфорія»).

Сценарій для приквелу написав Майкл Лесслі «Макбет», а режисером виступив Френсіс Лоуренс, який поставив усі частини «Голодних ігор» з Дженніфер Лоренс, крім першої. Після цього режисер, як очікується, візьметься за адаптацію BioShock у форматі фільму для Netflix.

Вихід фільму «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій» у світовий прокат заплановано на 17 листопада 2023 року.

Онлайн-курс "Фінансовий директор" від Laba.
Опануйте інструменти управління грошовими потоками, ризиками та активами компанії, щоби перейти на посаду CFO.
Приєднатися до курсу

Трейлер в оригіналі англійською

Постери

 

  • За першими трьома романами серії «Голодні ігри» вийшли чотири фільми, головну роль у яких виконала Дженніфер Лоуренс. Остання частина — The Hunger Games: Mockingjay — Part 2 / Голодні ігри: Сойка-пересмішниця. Частина II — вийшла у 2015 році.
  • Загалом серія фільмів «Голодні ігри» заробила у світовому прокаті близько $3 млрд. Це одна з найкасовіших кінофраншиз.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: