Новини Софт 26.08.2022 о 10:04 comment views icon

Фільм за BioShock для Netflix поставить режисер «Голодних ігор» Френсіс Лоуренс

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Наприкінці лютого ми дізналися, що Netflix та Take-Two працюють над кіноадаптацією знаменитої серії відеоігор BioShock, і ось зараз для фільму знайшли режисера та сценариста. Підтверждення з’явилося в офіційному акаунті Netflix в Twitter невдовзі після повідомлення профільного видання Deadline.

За майбутньою екранізацією BioShock закріплений режисер Френсіс Лоуренс («Голодні ігри», «Костянтин: Володар темряви», «Я — легенда»), а сценарій для неї напише Майкл Грін — він раніше працював над серіалами «Таємниці Смолвілля» та «Американські боги», а також фільмами «Той, що біжить по лезу 2049», «Логан» та «Чужий: Заповіт».

Відомо, що Френсіс Лоуренс зараз працює над приквелом «Голодних ігор» — «Баладі про співочих пташок і змій» з Рейчел Зеглер, який має вийти у прокат 17 листопада 2023 року. Імовірно, Лоуренс приступить до роботи над екранізацією BioShock одразу після завершення виробництва приквелу «Голодних ігор».

Акторський склад кіноадаптації BioShock поки що невідомий, як і подробиці сюжету, дата початку знімання та дата виходу. Чи з’являться у фільмі персонажі та місця з підводного міста Захоплення (місце дії BioShock, BioShock 2 та BioShock Infinite: Burial at Sea), а також повітряного міста Колумбія з BioShock Infinite, поки залишається лише здогадуватися. Проте раніше Netflix анонсував адаптацію, прикріпивши зображення з Великим Татусем та Маленькою Сестричкою, так що можна не сумніватися, що ці культові персонажі BioShock стануть частиною історії.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Можна згадати, що це вже не перша спроба екранізувати BioShock — свого часу правами на адаптацію володіла Universal, і до проєкту був прикріплений режисер Гор Вербінські (трилогія «Пірати Карибського моря»), але врешті його скасували.

Наразі 2K, якій належить Take-Two, також працює над «наступною частиною» BioShock — роботу над четвертою BioShock підтвердили ще наприкінці 2019 року та одразу попередили, що гра буде в розробці «протягом кількох років». За попередньою інформацією, вона розповість про вигадане антарктичне місто в шістдесяті роки XX століття. Судячи з усього, 2K і Take-Two хочуть зробити BioShock ще більшою франшизою.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: