Новини Новини 21.12.2022 о 11:11 comment views icon

Ілон Маск обіцяє піти з посади CEO Twitter — як тільки знайде “достатньо дурного” наступника, проте продавати компанію не планує

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Доки не знайдеться гідний кандидат на посаду керівника Twitter, Маск працюватиме виконавчим директором.

Ілон Маск врешті-решт прокоментував результати опитування, яке сам нещодавно запустив у Twitter. Згідно з результатами голосування, 57% з понад 17,5 мільйонів людей захотіли, щоб він звільнився з посади генерального директора соцмережі.

Офіційному коментарю передували роздуми Маска у коментарях стосовно участі ботів в опитуванні (а це потенційний привід скасувати результати), а також майбутні плани щодо участі у голосуваннях лише привілейованих користувачів — як-от тих, що придбали багатостраждальну передплату Twitter Blue.

Ілон Маск може скасувати результати опитування про свою відставку у Twitter (“за” проголосували 57%) через “атаку ботів”

Хто обійме посаду керівника та коли це станеться нині невідомо. Маск лише каже, що для початку треба знайти дійсно  дурного гідного кандидата. 

Онлайн-курс Бізнес-аналіз. Basic Level.
В ході курсу студенти навчаться техніці збору і аналізу вимог, документуванню та управлінню документацією, управлінню ризиками та змінами, а також навчаться моделювати процеси і прототипуванню.
Приєднатися

Сам Ілон, після того, як піде у відставку, від компанії позбавлятись не збирається і планує очолити команди програмного забезпечення та серверів. 

Раніше Маск, який придбав Twitter за 44 мільярди доларів у жовтні, заявляв у суді, що його посада генерального директора буде тимчасовоюОднак після хвилі недолугих оновлень у Twitter та хейту у пресі важко прогнозувати, хто схоче взяти на себе тягар управління соцмережею. Маск, чесно кажучи, встановив досить низьку планку для керівництва, тож чимало коментаторів у соцмережах пишуть, що будь-хто буде кращий за нього. 

Що точно ясно, так це те, що новому CEO доведеться керувати майже невпізнаваною компанією. Приблизно 70% персоналу або скоротили, або вони самостійно звільнились. Рекламодавці залишили платформу, після нападок фейкових акаунтів та тролей. А заходи щодо модерації вмісту та безпеки виглядять, м’яко кажучи, дивно. Крім того, зараз компанія стикається з дедалі більшим тиском з боку уряду на кількох фронтах.

Сенатор Ед Маркі – Ілону Маску: «Полагодьте свої компанії. Або це зробить Конгрес»

Онлайн-курс Бізнес-аналіз. Basic Level.
В ході курсу студенти навчаться техніці збору і аналізу вимог, документуванню та управлінню документацією, управлінню ризиками та змінами, а також навчаться моделювати процеси і прототипуванню.
Приєднатися

 

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: