Новини Софт 14.11.2022 о 09:43 comment views icon

Сенатор Ед Маркі – Ілону Маску: «Полагодьте свої компанії. Або це зробить Конгрес»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Сенатор від штату Массачусетс Ед Маркі розкритикував Ілона Маска після того, як підприємець різко відповів на запит законодавця про надання інформації щодо нових правил верифікації Twitter.

Після серії скандалів (таких як обвал акцій фармацевтичної компанії Eli Lilly після публікації з «перевіреного» фальшивого облікового запису), які стали наслідком нових правил надання синьої галочки за підписку в сумі $8 на місяць, Ед Маркі написав листа Маску з питаннями щодо роботи цих правил. У листі Маркі просить Маска пояснити, як The Washington Post змогла створити перевірений обліковий запис, видаючи себе за нього, і чому офіційне спливаюче вікно повідомило користувачам Twitter, що перевірка була пов’язана з роллю в уряді. Маск має час до 25 листопада, щоб дати письмову відповідь на ці та інші питання.

Маск не став чекати до 25 листопада, а одразу ж відповів сенатору. Але не письмово, а у своїй соцмережі та у властивій йому манері.

«Можливо, це тому, що ваш реальний обліковий запис виглядає як пародія?», – написав Маск у Twitter у неділю вранці.

За кілька годин він додав чергову публікацію, адресовану Еду Маркі:

«А чому на вашій фп [фотографії профілю – ред.] маска!?»

Онлайн-курс "Маркетингова аналітика" від Laba.
Опануйте інструменти для дослідження ринку й аудиторії та проведення тестувань.Дізнайтесь, як оптимізувати поточні рекламні кампанії та будувати форкасти наступних.
Детальніше про курс

Маркі не став відповідати на публікації Маска в такій же манері, але нагадав, що у підприємця є низка проблем із контролюючими органами, які можуть лише збільшитись.

«Одна з ваших компаній під дією постанови FTC про згоду. Орган із контролю автомобільної безпеки NHTSA розслідує ще одне вбивство людей. І ви витрачаєте свій час на розбірки в інтернеті. Упорядкуйте свої компанії. Або це зробить Конгрес»

One of your companies is under an FTC consent decree. Auto safety watchdog NHTSA is investigating another for killing people. And you’re spending your time picking fights online. Fix your companies. Or Congress will. https://t.co/lE178gPRoM

— Ed Markey (@SenMarkey) November 13, 2022

Онлайн-курс "Маркетингова аналітика" від Laba.
Опануйте інструменти для дослідження ринку й аудиторії та проведення тестувань.Дізнайтесь, як оптимізувати поточні рекламні кампанії та будувати форкасти наступних.
Детальніше про курс

Існує певна ймовірність реакції контролюючих органів на ситуацію у Twitter. Ед Маркі є членом підкомітету з комунікацій, засобів масової інформації та широкосмугового зв’язку – групи Сенату, яка, швидше за все, порекомендує вжити заходів проти Twitter.

Джерело: Engadget


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: