Новини WTF 20.12.2022 о 10:46 comment views icon

Користувачі Twitter проголосували за звільнення Ілона Маска — мільярдер знову каже про «атаку ботів» та готує нове опитування з платним допуском Blue

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Ілон Маск, який після чергових невдалих оновлень в Twitter, запустив опитування про своє звільнення з посади CEO, може скасувати його результати.

Участь в опитуванні під назвою “Чи варто мені піти з посади керівника Twitter?” взяли 17,5 млн людей. “За” звільнення проголосували 57%, “Проти” — 43%. Пізніше Маск загадково дописав “Бійтеся своїх бажань” і більше ніяк не оцінював результати. 

Однак підприємець Кім Дотком пожартував у коментарях, що “опитування Маска було проведено для вилову усіх ботів на платформі”.

“Цікаво”, прокоментував Маск і схоже задумався, що це може стати приводом для скасування результатів опитування, які навряд чи його влаштували.

Згодом обліковий запис @Unfiltered Boss написав, що, мовляв, хай би в опитуваннях брали участь лише передплатники Twitter Blue.

“Хороше зауваження. Ми внесемо зміни”, — дописав Маск і з останніми, досить дивними змінами у Twitter, важко зрозуміти — жартує він чи каже правду. 

Системний гейм дизайнер.
Це курс, де ти почнеш концептити ігри.
Записатися

Ілон Маск може скасувати результати опитування про свою відставку у Twitter (“за” проголосували 57%) через “атаку ботів”

Раніше Маск заборонив користувачам Twitter посилатись на їхні акаунти та публікації у сторонніх мережах. Відповідно до повідомлення на офіційній сторінці соцмережі (яке згодом швидко видалили) з баном зіткнулися Facebook, Instagram, Mastodon, Truth Social, Tribel, Nostr та Post. Інші платформи, такі як Telegram, TikTok, YouTube, Weibo та OnlyFans, залишилися поза увагою Twitter. І метод відбору “заборонених сайтів” був не до кінця зрозумілий, тож не дивно, що повідомлення про оновлення спровокували шквал критики у сторону генерального директора Twitter.

Останні часом жодні оновлення у Twitter не приносять очікуваного результату (тут і запуск передплати Blue, постійні зміни її вартості та кольорів “галочок”, а також спричинений цим хаос у соцмережі та відтік рекламодавців). Маск запустив опитування про своє ймовірне звільнення і здається хоч тут сподівався отримати трохи підтримки прихильників, але натомість вимушений шукати шляхи, щоб і надалі керувати своєю іграшкою. Боти це, схоже, один з улюблених приводів Маска відмовитись від чогось, що його не влаштовує у соцмережі.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: