Новини Пристрої 29.04.2022 о 10:21 comment views icon

Ілон Маск, окрім Starlink, подарував Україні сонячні панелі та акумулятори Tesla Powerwall — їх передали амбулаторіям в Бородянці та Ірпені

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Як з’ясувалося, Ілон Маск передав Україні не тільки термінали супутникового інтернету Starlink, а також сонячні панелі та акумулятори Tesla Powerwall. Про це розповів міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров та прикріпив до повідомлення у Telegram фотозвіт.

Скільки саме фотогальванічних панелей Ілон Маск, окрім Starlink, подарував Україні сонячні панелі та акумулятори Tesla Powerwall — їх передали амбулаторіям в Бородянці та ІрпеніІлон Маск, окрім Starlink, подарував Україні сонячні панелі та акумулятори Tesla Powerwall — їх передали амбулаторіям в Бородянці та Ірпеніелектричний пристрій для перетворення частини видимих і інфрачервоних електромагнітних хвиль у електричну енергію за допомогою фотоелектричного ефекту та акумуляторів Powerwall Ілон Маск, окрім Starlink, подарував Україні сонячні панелі та акумулятори Tesla Powerwall — їх передали амбулаторіям в Бородянці та ІрпеніІлон Маск, окрім Starlink, подарував Україні сонячні панелі та акумулятори Tesla Powerwall — їх передали амбулаторіям в Бородянці та Ірпені літій-іонний акумулятор, який розроблений Tesla та призначений зберігати електроенергію для побутового споживання, різких змін навантаження, а також резервного живлення для збереження цієї самої електроенергії надійшло в Україну не уточняється. Проте повідомляється, що частину обладнання вже отримали дві амбулаторії в Бородянці та Ірпені.

У МВС розповіли додаткові подробиці: Ірпінський центр первинної медико-санітарної допомоги отримав 3 комплекти з 12 сонячними панелями. До Бородянського центру первинної медико-санітарної допомоги передано 3 комплекти з 9 сонячними панелями. Кожен комплект має потужність 40 кВт.

Сонячні панелі та системи збереження енергії Tesla Powerwall забезпечуватимуть резервне живлення під час відключень електрики та допоможуть відновити інфраструктуру областей, які найбільше постраждали від російської окупації.

У минулому кварталі загальні постачання домашніх акумуляторів Powerwall та промислових Powerpack збільшилися на 90% і досягли 846 МВт·год, головним чином завдяки високому попиту на промислові сховища енергії Megapack. Наразі Tesla займається нарощуванням потужності лінії Megapack до планових 40 ГВт·год, щоб задовольнити високий попит на ці системи. Нещодавно компанія побудувала у Неваді гігантське сховище енергії Megapack на 360 МВт·год, яке забезпечить енергією 60 тис. будинків у США. За планом Ілона Маска, колись у майбутньому Tesla Energy має за виторгом наздогнати Tesla Automotive.

Tesla вперше отримала понад $3 млрд чистого прибутку за квартал та запланувала на 2024 рік випуск власного роботаксі, яке буде «дешевше, ніж квиток на автобус» [Головне зі звіту]

Онлайн-курс "Предметний дизайн" від Skvot.
Навчіться створювати функціональні, трендові та ергономічні дизайни меблів та предметів інтер’єру.
Детальніше про програму курсу і лекторів

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: