Новини Новини 12.12.2022 о 18:24 comment views icon

Кілліан Мерфі, Емілі Блант та Роберт Дауні-молодший на ексклюзивних знімках байопіка Крістофера Нолана “Оппенгаймер”/Oppenheimer

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

“Оппенгаймер” Крістофера Нолана — один із найбільш очікуваних фільмів наступного року, тому цілком доречно, що він потрапив на обкладинку майбутнього випуску британського кіножурналу Total Film.

Фільм розкаже про життя фізика-теоретика Дж. Роберта Оппенгеймера, наукового керівника Мангеттенського проєкту, в рамках якого в роки Другої світової війни розроблялись перші зразки ядерної зброї. Через це Оппенгеймера, роль якого у фільмі виконає Кілліан Мерфі, часто називають “батьком атомної бомби”.

Мерфі вже п’ять разів співпрацював з Ноланом (трилогія “Темний лицар”, “Початок”, “Дюнкерк”), але це вперше, коли він зіграє головну роль. Режисер оточує актора дійсно чарівним ансамблем зірок, включаючи Емілі Блант у ролі дружини Роберта, Кітті, а також Метта Деймона, Флоренс П’ю, Рамі Малека, Кеннета Брана та Гері Олдмана. Роберт Дауні-молодший грає Льюїса Штрауса, голову Комісії з атомної енергії США, який запекло конфліктуватиме з Оппенгеймером.

Фільм заснований на книзі Кая Берда та Мартіна Дж. Шервіна “Американський Прометей” (у 2005 році отримала Пулітцерівську премію в категорії “біографії”).

Онлайн-курс Pyton.
Опануйте PYTHON з нуля та майте проект у своєму портфоліо вже через 4 місяця.
Приєднатися

У новому випуску журналу Total Film, який надійде в продаж у четвер, 15 грудня, Нолан докладно розповідає про фільм, який він описує як “історію величезного розмаху та масштабу”. Також у журналі можна побачити кілька ексклюзивних зображень зі знімань: як Мерфі відіграє роль на слуханні, також є кілька спільних кадрів головного героя з персонажами Блант та Дауні-молодшого, а також фото, зроблені поза кадром: на них зняті у процесі роботи Мерфі, Нолан і оператор Хойт ван Хойтема (який працював над кожним фільмом Нолана, починаючи з “Інтерстеллара”).

“Оппенгаймер” від Universal Pictures виходить у кінотеатрах 21 липня 2023 року. 

Перегляньте фото нижче:

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: