Новини Ігри 15.07.2024 о 12:58 comment views icon

Класичні ПК-ігри тепер офіційно доступні на iOS: що для цього треба

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Класичні ПК-ігри тепер офіційно доступні на iOS: що для цього треба

Розділ Ігри виходить за підтримки?
Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

В App Store з’явився емулятор ПК, який дозволяє запускати класичні комп’ютерні ігри на iPhone, iPad та Apple Vision Pro. Він отримав назву UTM SE. Це перший випадок, коли Apple дозволила емулятор ПК для iOS та visionOS на своєму майданчику.

Щоб користуватися UTM SE для запуску класичних ігор на пристроях Apple, спершу потрібно завантажити готову віртуальну машину. Декілька з них UTM пропонує безкоштовно на своєму сайті. Також можна створити власну віртуальну машину з нуля.

Раніше Apple відмовила в розміщенні UTM SE. Але команда розробників змогла створити «JIT-less збірку» завдяки допомозі іншого розробника, щоб відповідати обмеженням Apple.

Класичні ПК-ігри тепер офіційно доступні на iOS: що для цього треба

Найближчим часом UTM SE також з’явиться на альтернативному майданчику AltStore PAL, що дозволить користувачам з Європейського Союзу використовувати цей емулятор.

Онлайн-курс Recruiter від Mate academy.
Обирайте курс Recruiter та ставайте високооплачуваним спеціалістом! Навчання відбувається онлайн та ідеально підходить для новачків!
Отримати знижку на курс

«Красно дякуємо команді AltStore за допомогу та Apple за перегляд своєї політики», ─ написала команда UTM.

Джерело: Engadget

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% украі‌нською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологіи‌ та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: