Новини Пристрої 28.04.2024 о 18:37 comment views icon

Користувачі Apple ID зіткнулися з масовим скиданням авторизації та тимчасовим блокуванням

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

27 квітня багато користувачів пристроїв Apple помітили, що їхні облікові записи Apple ID були скинуті, і система не дозволяла повторну авторизацію. Від користувачів вимагали скидання пароля, деякі з них повідомили, що їм потрібно було ввести пароль свого iPhone, щоб знову під’єднатися до iCloud. Ті, в кого був увімкнений захист від викрадених пристроїв, розповідали, що їм довелося зачекати годину, перш ніж вони змогли увійти.

Apple не коментувала цей інцидент і не згадувала його в офіційних повідомленнях. Тимчасом один з користувачів Mastodon повідомив, що у службі підтримки Apple йому сказали, що «іноді до вашого облікового запису додаються випадкові покращення безпеки». На Reddit писали про те, що служба підтримки Apple повідомила користувачів, про зміну їхнього пароля. Дехто каже, що їм також довелося скинути паролі сторонніх застосунків, які мають доступ до Apple ID.Втім, деяким користувачам лише пропонували скинути пароль.

Apple

Розробник Mac Майкл Цай написав про розв’язання проблеми з Apple ID. Йому довелося чекати годину, щоб скинути налаштування через Stolen Device Protection, нову функцію безпеки Apple, яка захищає облікові записи в iCloud власників iPhone у разі викрадення телефонів.

Автор цієї новини у п’ятницю отримав електронну пошту від Apple про реєстрацію на цей e-mail акаунту Apple ID, у повідомленні пропонувалося ввести наданий код. Це дуже дивно, враховуючи, що я не користуюся будь-якою технікою Apple або сервісами компанії.

Дуров: Apple вимагає забанити деякі канали в Telegram для користувачів з українськими SIM-картами

Онлайн-курс "Створення текстів" від Skvot.
Великий практичний курс для розвитку скілів письма та створення історій, які хочеться перечитувати Результат курсу — портфоліо з 9 робіт та готовність братися за тексти будь-яких форматів.
Детальніше про курс

Джерело: The Verge

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: