Новини Технології 15.03.2024 о 15:03 comment views icon

Ларрі Еллісон та Ілон Маск об’єдналися, щоб застосувати штучний інтелект у сільському господарстві

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Ларрі Еллісон та Ілон Маск об’єдналися, щоб застосувати штучний інтелект у сільському господарстві

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

SpaceX Маска та Oracle Еллісона створять нову картографічну програму, що відображатиме різновиди та обсяги сільськогосподарської продукції в США, повідомляє Business Insider

Еллісон каже, що інструмент також допоможе фермам оцінити кроки, необхідні для збільшення виробництва та визначати, чи достатньо на полях води та азоту.

«Ми знову робимо це спільно з Ілоном Маском і SpaceX», — додав він.

Еллісон неодноразово заявляв, що вони з Маском «дуже близькі друзі». Також засновник Oracle був членом правління Tesla з 2018 по 2022 рік.

SpaceX увійшла в сільськогосподарський сектор у січні після оголошення про партнерство з John Deere — з цього року компанія надаватиме фермерам послугу супутникового зв’язку Starlink.

Ларрі Еллісон збагатів на $15 млрд після того, як акції Oracle злетіли на 12% до рекордного рівня

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: