Новини WTF 10.07.2023 о 15:24 comment views icon

Маск обізвав Цукерберга «‎куколдом» та запропонував помірятися статевими органами

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

В коментарях люди пропонують залучити до змагань ще й Білла Гейтса.

Конфлікт мільярдерів, спричинений запуском «‎скопійованої» з Twitter соцмережі Threads, вийшов на новий рівень. Ілон Маск спочатку дуже високоінтелектуально пожартував з Цукерберга, опублікувавши каламбур «‎Zuck is a cuck», а згодом запропонував вирішити суперечку за допомогою лінійки – помірявшись розмірами чоловічих статевих органів.

Не зрозуміло, що вплинуло на ідею Маска запропонувати такі змагання, але вихідними він багато писав про пеніси, коли обговорював роботу так званого «Dick Pic Bot‎» – бота, який позначає NSFW-зображення в соцмережі.

У червні Ілон вже пропонував Марку взяти участь у змаганнях у клітці, однак бій не схвалила мама Маска. Можливо, Мей, все-таки зупинить свою дитину й від ініціативи з лінійкою.

Онлайн-курс "Створення особистого бренду" від Skvot.
Прокачайте особистий бренд для підсилення власного бізнесу, підвищення продажів та впізнаваність на ринку.
Дізнатись більше про програму курсу і досвід лектора

Щодо бою, то мільярдерам вже запропонували провести його в Колізеї – і краще б світ побачив саме це.

Цукерберг, який відреагував на запуск Threads першою за 11 років публікацією в Twitter з мемом, на пропозицію опонента ще ніяк не відреагував. В останніх постах у новій соцмережі він лише невпинно підраховує кількість нових користувачів – згідно з останнім даними, їх вже понад 100 млн.

Threads за 5 днів залучила 100 млн користувачів, перевершивши за темпами росту навіть ChatGPT (чатботу знадобилося 2 місяці)


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: