Новини WTF 22.06.2023 о 10:28 comment views icon

Бійцівський клуб мільярдерів: Ілон Маск та Марк Цукерберг готові битися у клітці

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Бійцівський клуб мільярдерів: Ілон Маск та Марк Цукерберг готові битися у клітці

Ілон Маск нещодавно написав у Twitter, що «готовий до бою у клітці» з Марком Цукербергом. Глава Meta у відповідь опублікував скриншот твіту Маска з написом «відправ мені місце». Це не розіграш, повідомлення Маска в Twitter і Цукерберг в Instagram дійсно існують, і тепер м’яч на стороні власника SpaceX.

Передісторія бою гігантів така: після недавньої новини про розробку конкурента Twitter від Meta Маск почав глузувати з Цукерберга у властивій йому не надто делікатній манері.

Марк Цукерберг Илон Маск Ілон Маск

На внутрішніх зборах Meta директор з продуктів Кріс Кокс сказав, що створюючи нову соціальну платформу, компанія хоче отримати версію Twitter, яка працюватиме розумно. На одному з подкастів Цукерберг висловив подив слабкими, на його думку, показниками конкурента: «Я завжди думав, що Twitter повинен мати мільярд користувачів». У відповідь Маск став кидатися фразами на зразок «Цук мій 👅».

Онлайн-курс "Business English" від Laba.
Вивчіть базу граматики, лексики та вокабуляру.Використовуйте англійську в спонтанній розмові з колегами та клієнтами.Прокачайте її до впевненого В1 — для розвитку кар’єри в бізнесі.
Приєднатись до курсу

З технічного боку бій двох мільярдерів може бути цікавим. Ілон Маск у його 51 рік має перевагу у габаритах перед молодшим суперником. На його боці досвід участі у «справжніх жорстоких вуличних бійках» у ПАР в молодості (за його словами). Цукерберг у 39 років є бійцем ММА та вже вигравав турніри з джиу-джитсу. Нещодавно він пройшов виснажливе багатоборство Murph Challenge менш ніж за 40 хвилин.

Марк Цукерберг Илон Маск Ілон Маск

Якщо бій покажуть у прямому ефірі – він має шанс затьмарити будь-яку спортивну трансляцію. Букмекери теж не залишаться осторонь. І не так важливо, хто переможе.

Spill — нова соцмережа від звільнених працівників Twitter вже доступна в застосунку для iOS

Джерело: The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: