Новини Софт 11.04.2024 о 11:16 comment views icon

Microsoft оновила інтерфейс Xbox Cloud Gaming, додавши соціальні функції з консолі Xbox

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Microsoft представила попередню версію нового інтерфейсу сервісу Xbox Cloud Gaming. Він включає соціальні функції та елементи інтерфейсу, які зазвичай можна знайти на панелі Xbox. Новий інтерфейс пропонує доступ до вебверсії групового чату Xbox. Завдяки цьому можна використовувати браузер, щоб приєднатися до дзвінка з друзями, замість спеціальних програм Xbox для ПК і мобільних пристроїв.

Оновлений вебінтерфейс включає можливість пошуку друзів Xbox і керування ними, надсилання повідомлень, перегляду профілів користувачів і досягнень і навіть доступ до повідомлень. Наразі Microsoft тестує це нововведення серед учасників програми Xbox Insiders, перш ніж розгорнути новий інтерфейс для всіх користувачів Xbox Cloud Gaming. Повноцінного запуску для всіх користувачів доведеться чекати ще кілька місяців.

Оскільки цей новий інтерфейс є частиною Xbox Cloud Gaming, більша його частина також буде доступна на смарттелевізорах і гарнітурах Meta Quest VR. Проте функція вебчату Xbox наразі недоступна на смарттелевізорах.

Інтерфейс Xbox Cloud Gaming уже був змодельований на основі інтерфейсу головного екрана консолі Xbox. Проте нові соціальні функції можуть бути корисними користувачам. Раніше більшість цих функцій були доступні лише після запуску хмарної гри Xbox, а тепер можливість розпочати чат Xbox у групі в інтернеті та продовжувати його між сесіями гри буде корисною для гравців Xbox Cloud Gaming.

Додатково Microsoft запускає нові ігрові центри у програмі Xbox для Windows, що дозволяє гравцям на ПК відстежувати прогрес гри, отримувати доступ до доповнень і отримувати новини від розробників у програмі Xbox.

Онлайн-курс "Режисура та візуальний сторітелінг" від Skvot.
Перетворюй свої ідеї на сильні історії в рекламі, кліпах чи кіно Досвідом ділиться режисер, продюсер та власник продакшену, який 10+ років у професії.
Детальніше про курс

Крім того, на консолях Xbox почалося розгортання квітневого оновлення. Воно включає можливість вимкнення звуку звукової панелі Discord, сповіщення про простір для зберігання ігор OneDrive та нові параметри для обмеження можливості встановлення ігор або програм на консолі Xbox.

Джерело: The Verge

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: