Новини WTF 11.10.2023 о 10:45 comment views icon

Наручний годинник з колекційного видання Starfield ламається приблизно через місяць використання

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Власник залишив пристрій на зарядці, а наступного дня побачив, що він не працює.

Годинники, які входять до колекційного видання Starfield за $299,99, схоже, не такі вже й довговічні. Ще під час перших надходжень у вересні користувачі почали скаржитись на пошкодження — деякі пристрої надходили з тріснутим екраном, мали проблеми з відображенням інтерфейсу або взагалі не завантажувались.

Чергове повідомлення надійшло від користувача Tovrin, який написав на Reddit, що його колекційний годинник Starfield «помер» через місяць використання.

«Після місяця й тижня нормальної роботи я залишив його на зарядному пристрої, а через день… він вже не працював. Я спробував усе, щоб змусити його працювати, включаючи інструкції з вебсайту Bethesda, але марно».

Після звернення служба підтримки Bethesda запропонувала власнику повторити інструкції з відновлення, і лише коли він опублікував скаргу на Reddit, здається, запропонувала заміну.

«‎На мій великий подив, Bethesda попросила надати деталі (підтвердження покупки, адресу тощо). Схоже, я таки отримаю заміну, триматиму в курсі», — написав Tovrin.

У коментарях схожими проблемами ділились й інші власники годинників Starfield, які скаржились на «смерть» пристроїв за тиждень, і навіть 4 дні після отримання. Користувач Pulse_Attack, написав, що його годинник мав биті пікселі, але він отримав заміну.

Слід зазначити, що є й позитивний досвід. У відповідях користувач NoVanNoLife пояснює:

Онлайн-курс "Чистий код та патерни проєктування" від robot_dreams.
Прискорюйте й спрощуйте процес розробки.Під менторством лектора з 15-річним досвідом ви навчитеся застосовувати 20+ шаблонів, опануєте рефакторинг і принципи чистого коду.
Детальніше

«Я ношу свій щодня на роботу, і він все ще працює добре. Заряджайте його лише двічі на тиждень і ніколи не залишайте на ніч, він швидко повністю заряджається, навіть якщо майже порожній».

Bethesda заяву щодо скарг не публікувала, але служба підтримки, схоже, працює нормально, і за активніших зусиль, навіть може запропонувати заміну, що вже непогано.

Нагадаємо, що інше колекційне видання гри Bethesda Fallout 76: Power Armor Edition за $200 теж втрапило у скандал: брезентову сумку, яка відображалась у рекламі, по факту замінили нейлоновою. В коментарях служба підтримки надавала різну інформацію — одному користувачеві сказали, що брезентова виявилася надто дорогою у виробництві, а іншому пояснила заміну нестачею матеріалів.

Starfield залучила 10 млн гравців і стала найкращим стартом за всю історію Bethesda


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: