Новини Кіно 11.11.2023 о 20:18 comment views icon

Netflix Geeked Week 2023: трейлери «Відьмак: сирени глибин», «Проблеми трьох тіл» та інших новинок

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Netflix Geeked Week 2023: трейлери «Відьмак: сирени глибин», «Проблеми трьох тіл» та інших новинок

Під час Netflix Geeked Week 2023 стрімінговий сервіс продемонстрував два трейлери аніме «Відьмак: сирени глибин». Цей витвір здається більш аутентичним, ніж попередній виріб Netflix про дитинство Геральта. Аніме адаптує оповідання Анджея Сапковського «Трохи жертовності».

У ролі Геральта – Даг Кокл, котрий озвучує його в іграх The Witcher. Джої Бейті та Аня Чалотра з серіалу «Відьмак» озвучать Лютика та Єнніфер. Крістіна Рен зіграє Ессі Дейвен, яка ніколи раніше не з’являлася ніде, крім оригінальних книг.

Дія «Трохи жертовності» відбувається приблизно в 1244 році, незабаром після першої зустрічі Геральта та Єнніфер, але більш ніж за 20 років до основної саги. Розбитий серцем після першого розриву з Єнніфер,, Геральт подорожує Континентом із Лютиком та зустрічає дівчину-трубадура Ессі. Трійця стає посередниками у сварці між закоханими князем Агловалем та русалкою, яка, схоже, стане набагато гострішою в адаптації Netflix.

«Геральта з Рівії, мисливця на монстрів, наймають для розслідування серії нападів у приморському селі, і він виявляється втягнутим у багатовіковий конфлікт між людьми та русалками. Він повинен розраховувати на друзів — старих і нових — щоб розгадати таємницю до того, як ворожнеча між двома королівствами переросте у війну».

Курс Project Manager від Powercode academy.
Онлайн-курс Project Manager. З нуля за 3,5 місяці до нової позиції Без знання коду, англійської та стресу.
Зарееструватися

«Відьмак: сирени глибин» вийде у 2024 році, більш конкретної дати немає.

Адаптація науково-фантастичної епопеї Лю Цисіня «Проблема трьох тіл» від Netflix 21 березня 2024 року. У трейлері можна бачити Джона Бредлі (відомого за роллю Семвелла Тарлі в «Грі престолів»), Джека Руні і Джесса Гонга.

«Доленосне рішення молодої жінки в Китаї 1960-х років відбивається в просторі та часі аж до наших днів. Коли закони природи незбагненним чином розкриваються на їхніх очах, згуртована група блискучих учених об’єднує зусилля з непохитним детективом, щоб протистояти найбільшій загрозі в історії людства».

Також до фільму залучені Джован Адепо, Джон Бредлі, Розалінд Чао, Ліам Каннінгем, Ейза Гонсалес, Джесс Хонг, Марло Келлі, Алекс Шарп, Сі Шімука, Зін Ценг, Саамер Усмані, Бенедикт Вонг та Джонатан Прайс. Над сценарієм працюють Девід Беньофф та Д. Б. Вайс («Гра престолів») і Олександр Ву.

Курс Project Manager від Powercode academy.
Онлайн-курс Project Manager. З нуля за 3,5 місяці до нової позиції Без знання коду, англійської та стресу.
Зарееструватися

Серіал «Сонце братів» з Мішель Єо обіцяє захопливий екшен. У 40-секундному ролику представлено масу чудових уривків, зокрема момент, коли Єо встромляє свердло у тіло ворога. Слоган шоу: «Мама знає краще».

Тизер-трейлер повідомляє дату виходу серіалу – 4 січня 2024 року.

Інші оприлюднені трейлери:

Blood of Zeus S2

Yu Yu Hakusho

Akuma Kun

Masters of the Universe: Revolution

Orion and the Dark

Leo | Escape

Ultraman: Rising

Sweet Home 2

Джерела: Netflix, IGN


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: