Новини Софт 26.04.2024 о 18:01 comment views icon

Нова опція в Android дозволить примусово переводити всі застосунки в темний режим – поки що в бетаверсії

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Нова опція в Android дозволить примусово переводити всі застосунки в темний режим – поки що в бетаверсії

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Виявилося, що у бета-версії Android 14, яка була випущена ще в січні, є приховане налаштування, яке дозволяє «робити всі застосунки темними».

Це означає, що користувачі мають можливість примусово переводити всі застосунки в темний режим, навіть ті, які його не підтримують. Ця нова опція може бути корисною для тих користувачів, які віддають перевагу використанню темного режиму. Зазвичай він створює менше навантаження на очі, ніж звичайний світлий режим.

Ця нова опція міститься в меню «Налаштування» -> «Система» -> «Параметри розробника». Google використовує для неї наступний опис:

«Застосовується до застосунків без власної темної теми. Деякі застосунки можуть мати проблеми з відображенням, як-от інвертовані кольори».

Це схоже на існуючу опцію розробника, яка також застосовує темну тему до всіх застосунків, але розробники можуть відмовитися від неї. Так само є можливість інвертувати кольори в налаштуваннях доступності, але це часто призводить до дивних результатів.

Схоже, що нове налаштування призначене для користувачів, а не для розробників, і воно забезпечує кращі результати, хоча все ще не ідеальні.

Онлайн-курс "Маркетингова аналітика" від Laba.
Опануйте інструменти для дослідження ринку й аудиторії та проведення тестувань.Дізнайтесь, як оптимізувати поточні рекламні кампанії та будувати форкасти наступних.
Детальніше про курс

Ця функція недоступна в останній бета-версії Android 15, але, ймовірно, вона з’явиться в майбутньому релізі. Можливо, про неї буде оголошено під час проведення Google I/O 2024, запланованого на 14 травня.

Джерело: mashable

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: