Новини Софт 04.10.2023 о 11:48 comment views icon

Офісний пакет Zoom Docs надійде у 2024 році — теж з ШІ-функціями, але дешевший за програми Microsoft та Google

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Zoom Docs — це новий «модульний робочий простір» з ШІ-компаньйоном, який зможе генерувати текст, створювати таблиці та підсумовувати зустрічі.

Zoom серйозна налаштована створити офісний пакет, який стане альтернативою Google Workspace і Microsoft 365 (обидва з інструментами ШІ Duet AI та Copilot) — торік компанія запустила «Пошту» та «Календар», а нині на події Zoomtopia 2023 анонсувала власний цифровий простір для роботи з документами, який вийде вже у 2024 році.

Офісний пакет Zoom Docs надійде у 2024 році — з ШІ-функціями, але дешевший за альтернативи Microsoft та Google

В Zoom Docs інтегрований помічник — Zoom AI Companion, який зможе підсумовувати зустрічі, чати та інформацію з документів або створювати таблиці. Програма підтримує технологію зв’язування та вбудовування об’єктів, ієрархічну організацію за допомогою тек; а документами можна керувати на нарадах, у груповому чаті або безпосередньо через браузер або настільні та мобільні програми Zoom.

Офісний пакет Zoom Docs надійде у 2024 році — з ШІ-функціями, але дешевший за альтернативи Microsoft та Google

Програмне забезпечення, за словами Zoom, зосереджено у першу чергу «на співпраці», та має дешевші ціни, ніж в пакетах продуктивності Microsoft і Google. Zoom AI Companion входить до передплат компанії, які стартують від $149,90 на рік за користувача (Microsoft та Google тим часом стягуватимуть додаткові $30 на місяць за ШІ-функції).


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: