Новини Пристрої 02.11.2022 о 17:06 comment views icon

PlayStation VR2 надійде у продаж 22 лютого за ціною $550 — передзамовлення нової гарнітури Sony відкриються з 15 листопада

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Наступна VR-гарнітура Sony, PSVR2, буде доступна на початку наступного року. Це серйозне оновлення попередньої версії — з OLED-екраном і кутом огляду 110 градусів

Sony випустить свою гарнітуру PSVR2 22 лютого 2023 року. Гарнітура коштуватиме 549,99 долара у США, 599,99 євро в Європі, 529,99 фунта стерлінгів у Великобританії та 74 980 єн у Японії.

Сама гарнітура VR включатиме контролери Sense і стереонавушники, але зарядна станція для контролерів буде доступна окремо за ціною 49,99 долара США (49,99 євро / 39,99 фунтів стерлінгів / 5480 єн).

Попередні замовлення на PSVR2 почнуться 15 листопада, лише в онлайн-магазині Sony PlayStation на багатьох ринках, включаючи США, Великобританію, Францію та Німеччину. Ігри, зокрема Horizon Call of the Mountain, також будуть доступні для попереднього замовлення пізніше цього місяця.

Онлайн-курс "QA Automation" від robot_dreams.
Це 70% практики, 30% теорії та проєкт у портфоліо.Навчіться запускати перевірку сотень опцій одночасно, натиснувши лише одну кнопку.
Детальніше про курс

Гарнітура PSVR2 значно модернізована в порівнянні з оригінальною – має OLED-екран, кут огляду 110 градусів і підтримку 4K HDR. Вона також забезпечує до 120 Гц для більш плавної частоти кадрів і ігрового процесу.

Гарнітура другого покоління має чотири камери, вбудовані в передню частину дисплея, тож користувачам не доведеться налаштовувати зовнішні камери для стеження за рухами.

Нові контролери PSVR2 Sense мають сферичну форму, адаптивні тригери та тактильний зворотний зв’язок, подібно до DualSense, а також можуть виявляти дотики пальців.

“Ми створили гарнітуру PSVR2 з думкою про комфорт, у її дещо тоншому та легшому дизайні порівняно з нашою попередньою гарнітурою. Ми також включили вбудований вентиляційний отвір для додаткового потоку повітря та диск регулювання лінз для персоналізації”, — каже Ізабель Томатіс, віцепрезидентка із брендів, обладнання та периферійних пристроїв Sony Interactive Entertainment.

Однак на гарнітурі нового покоління не вийде пограти в оригінальні ігри PSVR.

Онлайн-курс "QA Automation" від robot_dreams.
Це 70% практики, 30% теорії та проєкт у портфоліо.Навчіться запускати перевірку сотень опцій одночасно, натиснувши лише одну кнопку.
Детальніше про курс

“Ігри PSVR несумісні з новою гарнітурою, оскільки PSVR2 розроблено для того, щоб забезпечити справжнє враження від віртуальної реальності наступного покоління”, — пояснив у вересні Хідеакі Нішіно, віцепрезидент із досвіду платформи Sony.

Для PSVR наразі доступно близько 500 ігор, а для PSVR2 Sony анонсувала лише кілька, доповнивши щойно цей список ще 11-ма.

Horizon Call of the Mountain (гра в тому ж всесвіті, що й Zero Dawn і Forbidden West), схоже, стане стартовою грою разом з VR-версіями Resident Evil 8, Resident Evil 4 і No Man’s Sky. Також планується випуск VR-версій ігор Star Wars і The Walking Dead.

Ігри для PSVR2, анонсовані Sony:

  • The Dark Pictures: Switchback VR
  • Cities VR – Enhanced Edition
  • Crossfire: Sierra Squad
  • The Light Brigade
  • Cosmonious High
  • Hello Neighbor: Search and Rescue
  • Jurassic World Aftermath Collection
  • Pistol Whip VR
  • Zenith: The Last City
  • After the Fall
  • Tentacular

Джерело: The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: