Новини Софт 04.05.2023 о 14:51 comment views icon

Режим слайд-шоу та інструмент видалення дефектів — Microsoft тестує нові функції програми Photos в Windows 11

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Microsoft тестує оновлення своєї програми Photos для Windows 11, яке розширює його функціональні можливості. Так, у програмі з’явилася нова функція Spot Fix, призначена для виправлення дефектів на фотографіях. Ще одним нововведенням є функція демонстрації слайд-шоу.

Новий режим дозволяє переглядати фотографії у форматі слайд-шоу зі звичайною анімацією, переходами та звуковими доріжками.

«Це був головний запит, який ми отримували від спільноти з моменту запуску нової програми Photos у Windows 11 минулої осені, — говорить Івонн Хсі, головний менеджер продукту Windows Photos.

Приложение Photos для Windows 11 получает режим слайд-шоу и инструмент для удаления дефектов на фотографиях

Інструмент Spot Fix дозволить видалити плями або небажані області з фотографій. Судячи з опису, інструмент схожий на Healing Brush із Photoshop, який намагається усунути небажані фрагменти, зіставляючи вміст решти фотографії. Користувач може налаштувати розмір області редагування. Однак, інструмент не видаляє небажані об’єкти з фотографій, як функція Magic Eraser, яку пропонує Google.

Приложение Photos для Windows 11 получает режим слайд-шоу и инструмент для удаления дефектов на фотографиях

Крім того, Microsoft повертає в програму ще одну важливу функцію – смугу прокручування часової шкали. Вона дозволяє швидко прокручувати моменти часу та знаходити фотографії за роками та місяцями. Це може бути корисним при пошуку фотографій з певної події в минулому у великій бібліотеці.

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

Тестувальники Windows 11 у каналах Canary та Dev вже отримали доступ до оновленої програми Photos. Найближчими місяцями нові функції мають стати загальнодоступними.

Джерело: The Verge

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: