Новини Новини 22.10.2022 о 11:40 comment views icon

Російські ракети влучили в енергооб’єкти в Одесі, Луцьку, Кропивницькому та Рівному: частина населених пунктів в регіонах залишилась без світла

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Зранку, 22 жовтня, у низці областей України знову пролунали потужні вибухи. Частина атак була направлена на енергооб’єкти – такі влучання зокрема зафіксовані у Луцьку, Рівному, Одесі та Кропивницькому.

За словами місцевих у Рівному пролунали два потужні вибухи, у місті спостерігалося часткове задимлення. Також зникло світло та перестало працювати радіо.

Очільник Рівненської ОВА Віталій Ковель підтвердив влучання та закликав не виставляти у соцмережі фото та відео вражених об’єктів.

Зафіксовані прильоти й на Волині – в окремих населених пунктах зникли світло та вода, а також погіршився мобільний зв’язок.

Луцький міський голова Ігор Поліщук повідомив, що окупанти влучили в об’єкт енергетики, а частина міста залишилась без електроенергії. Також пошкоджено приватний будинок, одна цивільна особа отримала опіки.

Онлайн-курс "Тестування API" від robot_dreams.
Навчіться працювати з API на просунутому рівні та проводити навантажувальні тестування, щоб виявляти потенційні проблеми на ранніх етапах розробки.
Програма курсу і реєстрація

Нині на місті влучань працюють рятувальники. Також Поліщук закликав місцевих зробити запаси води.

За повідомленням голови Кіровоградської ОВА Андрія Райковича, ракетні удари завдані по важливих енергетичних об’єктах у Кропивницькому та Голованівському районах. В області вже є відключення:

Звертаю вашу увагу, що можливі перебої з постачанням електроенергії. Вимкніть з розеток усі зайві прилади! В області вже є відключення. Поставтесь з розумінням! І обов’язково будьте в укриттях!

Онлайн-курс "Тестування API" від robot_dreams.
Навчіться працювати з API на просунутому рівні та проводити навантажувальні тестування, щоб виявляти потенційні проблеми на ранніх етапах розробки.
Програма курсу і реєстрація

Голова Одеської ОВА також повідомив, що два ракетних удари нанесені по об’єкту енергетичної інфраструктури. В області спостерігаються перебої зі світлом, повідомляють місцеві.

Ворог також атакував Хмельниччину, Полтавщину, Кіровоградщину, Черкащину. Відпрацювали сили ППО у Києві.

Станом на 10:30 повітряна тривога оголошена по всій Україні. Громадян закликають перебувати у безпечних місцях, та по можливості підготуватись до перебоїв зі світлом та водою.

Російські ракети влучили в енергооб'єкти у Луцьку та Рівному, в сусідніх областях закликають готуватися до аварійних відключень світла та води

Починаючи з 10 жовтня, росія взялася атакувати важливі енергетичні об’єкти України. Як повідомляв Володимир Зеленський, з того часу було виведено з ладу 30% енергогенерувальних потужностей, що викликало масові блекаути по всій країні.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: