Новини Ігри 01.12.2023 о 08:00 comment views icon

«S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля» отримала новий трейлер «Бродяга» з дивним персонажем у піджаку

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

GSC Game World опублікувала новий короткий, але цікавий трейлер «S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля», який отримав власну назву «Бродяга» (англійською Strider, тут місце для жартів про Колоброда та переклади Толкіна). Трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2 доволі похмурий, з нотками атмосфери горору. Туманний синопсис складений не надто витонченою українською:

«Не можна вбити Бога, як і не можна прибрати небо над нашою головою… Але їх бога вимкнули. Сотні були визволені від зловісної втіхи. Але як багато з них прохали цього? Тримайте декілька елементів для вашого пазлу, сталкери!»

Трейлер демонструє діалоги, епізоди бою та застосування зброї з оптичним прицілом. З погляду геймплея цікавою є сцена розбирання зброї – можливо, автори натякають на просунуті можливості у грі.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля отримала новий трейлер «Бродяга»

Найбільш загадковий момент – огляд кімнати зі стіною з моніторів та великими акустичними динаміками так кріслом, явно призначеним для жахливих експериментів.

Онлайн-курс "Режисура та візуальний сторітелінг" від Skvot.
Перетворюй свої ідеї на сильні історії в рекламі, кліпах чи кіно Досвідом ділиться режисер, продюсер та власник продакшену, який 10+ років у професії.
Детальніше про курс

S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля отримала новий трейлер «Бродяга»

Чомусь трейлер озвучений лише англійською, але доступна українська розшифровка:

Бродяга: Пам’ятаєш, ти мене питав про талісман?
Бродяга: Просто порожня гільза.
Коршунов: Вирішив зі мною в солдатиків погратися?
Коршунов: Ми з Дмитром обговорюємо картину, що намалювалася останнім часом у Зоні.
Коршунов: І цей пазл ніяк не сходиться.
Коршунов: Допоможеш?
Бродяга: Вона не давала мені забути, що таке бути маріонеткою.
Фауст: Я зробив один хибний крок, і весь мій світ поринув у темряву.
Скіф: Мені шкода, Бродяго.
Бродяга: (сміється)
Бродяга: Це був день, коли вимкнулися псі-установки.
Бродяга: Голос Моноліта раптом зник.
Бродяга: Я прокинувся немов після багаторічної коми.
Бродяга: А в мене в прицілі падає тіло незнайомої мені людини.
Далін: Ми мали вибір.
Далін: Сидіти й чекати чергового Супервикиду…
Далін: …або ризикнути й здобути контроль над аномальною енергією!
Бродяга: От лише я не обирав цей шлях.
Бродяга: На відміну від тебе.

Персонаж у піджаку, якого, судячи з розшифровки, звуть Далін, когось дуже нагадує.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля отримала новий трейлер «Бродяга»

Дата виходу «S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля» так само уповита темрявою: у трейлері зазначений перший квартал 2024 року.

Онлайн-курс "Режисура та візуальний сторітелінг" від Skvot.
Перетворюй свої ідеї на сильні історії в рекламі, кліпах чи кіно Досвідом ділиться режисер, продюсер та власник продакшену, який 10+ років у професії.
Детальніше про курс

Також S.T.A.L.K.E.R. 2 визнали найочікуванішою грою під час PC Gaming Show. Загалом на цю нагороду претендувало 130 інших ігор. Голосування проводилося журі, членами якого були легендарні розробники ігор: Сід Мейєр, Тім Шафер, Шайен Моррін, Брайан Фарго, Маріанна Халлікайнен та Дін Холл, група контент-мейкерів та команда видавництва PC Gamer у повному складі.

Перш за все, це про Вас — наших фанатів. Ваша пристрасть спрямовувала нас під час цього шляху, і я не зможу словами висловити на скільки я вдячний. Я вважаю нагороду символом вашої непохитної довіри.

Ця гра — найбільша та найскладніша в наших життях. Вона була амбітною на початку, та еволюціонувала в ультимативний виклик. Ця гра неймовірно важлива та рідна для нас, адже створюється у найстресовіших з усіх можливих умовах.

Євген Григорович,

СЕО GSC Game World та Ігровий Директор S.T.A.L.K.E.R. 2

З нещодавнього інтерв’ю стало відомо, що основний сюжет у S.T.A.L.K.E.R 2 триватиме близько 40 годин та матиме 4 фінали. Також у грі буде стелс, побічні квести теж мають варіативність і безпосередньо впливатимуть на сюжет.

S.T.A.L.K.E.R. 2: нелінійний сюжет на 40 годин, 4 варіанти закінчення та інші цікаві факти від керівників GSC Game World


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: