Новини Кіно 24.07.2024 о 10:31 comment views icon

Серіал «Володар перснів» — перший погляд на Мірданію, яка, ймовірно, викрила Саурона

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Серіал «Володар перснів» — перший погляд на Мірданію, яка, ймовірно, викрила Саурона

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Amazon показала персонажа серіалу «Володар перснів: Персні влади» Мірданію, наближену до творця перснів Келебрімбора, яку грає Амелія Кенворті.

«Мірданія є протеже майстра Келебрімбора. Вірність Мірданії буде перевірена, коли в Ерегіон прибуде несподіваний гість, який може назавжди змінити долю ельфійських ковалів», — зазначає Amazon.

Серіал «Володар перснів» — перший погляд на Мірданію, яка, ймовірно, викрила Саурона

Келебрімбор, якого зіграв Чарльз Едвардс, є персонажем творів Толкіна. Майстер-коваль, який у першому сезоні, разом із Ґаладріель, Елрондом і прихованим Сауроном, викував три ельфійські персні влади.

Опис дуже короткий та розпливчастий, але з історії «Володаря перснів» можна спробувати дізнатися більше. Три ельфійських персні були викувані Келебрімбором, Єдиний Перстень — Сауроном, але сім кілець гномів і дев’ять кілець людей були спільним «проєктом». Після того, як Саурон був вигнаний з ельфійського суспільства, він змінив подобу та звернувся до ельфійських ковалів у Ерегіоні, чий розум був затьмарений марнославством. Келебрімбор, зокрема, хотів жити відповідно до спадщини свого діда, Феанора, найкращого ельфійського майстра, який зробив Палантири та багато іншого, але був причетний до першого вбивства інших ельфів.

Попередні матеріали щодо другого сезону «Володар перснів: Персні влади» свідчать, що історія наближається до періоду, у якій Саурон спілкувався з ковалями Ерегіону та втрутився у виготовлення семи та дев’яти перснів гномів і людей.

Курс Python developer від Mate academy.
Python дозволяє розробляти сайти, займатись аналітикою даних, навіть створювати штучні інтелекти. Навчайтесь з нами та отримайте гарантоване працевлаштування.
Отримати знижку на курс

Ймовірно, глядачі вже чули голос Мірданії у трейлері, коли хтось сказав: «Мені здається, він весь час був серед нас». Таким чином, хоча персонаж Амелії Кенворті не походить від Толкіна, але займає помітне місце у сюжеті серіалу. Amazon має розповісти більше про другий сезон «Володаря перснів» на Comic-Con у Сан-Дієго цими вихідними.

Серіал «Володар перснів» отримав власний дім — Amazon купила британську студію Bray, де його знімали

Джерело: Polygon

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: