Новини Софт 20.06.2023 о 17:18 comment views icon

Spotify HiFi з доступом до аудіо без втрат стане частиною нової дорожчої підписки Supremium — Bloomberg

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

За даними Bloomberg, Spotify планує включити стрімінг аудіо без втрат до нового, дорожчого тарифного плану підписки під кодовою назвою Supremium. Функція стрімінгу без втрат була вперше анонсована в лютому 2021 року як Spotify HiFi, але понад 2 років по тому вона все ще не запущена. Bloomberg повідомляє, що новий дорожчий тариф може бути запущений наприкінці цього року, спочатку на ринках за межами США.

Ціни на Spotify HiFi були джерелом багатьох спекуляцій, особливо після того, як конкуренти Amazon Music і Apple Music почали пропонувати потокову передачу без втрат у рамках своїх стандартних планів без додаткової плати. Bloomberg повідомляє, що Spotify відклав випуск HiFi після анонсів Amazon та Apple.

У березні співпрезидент Spotify Густав Седерстрем заявив, що тариф HiFi все ще у процесі впровадження.

«Ми оголосили про це, але потім індустрія змінилася з цілої низки причин», – сказав Седерстрем у березні. «Ми збираємося зробити це, але ми збираємося зробити це таким чином, щоб це мало сенс для нас та наших слухачів. Галузь змінилася і нам довелося адаптуватися».

Він додав, що компанія все ще намагається розібратися із фінансовими показниками пропозиції HiFi. У жовтні минулого року опитування Spotify показало, що компанія розглядає можливість стягнення $19,99 за цю функцію в рамках тарифу Platinum. Те ж опитування натякнуло, що компанія також може включити до цього тарифу доступ до аудіокниг.

Тим часом єдина підписка на поточний преміумрівень Spotify коштувала в США $9,99 з моменту початкового запуску в країні, тоді як конкуренти Apple й Amazon підвищили ціни на свої стандартні плани до $10,99.

Онлайн-курс "QA Automation" від robot_dreams.
Це 70% практики, 30% теорії та проєкт у портфоліо.Навчіться запускати перевірку сотень опцій одночасно, натиснувши лише одну кнопку.
Детальніше про курс

Bloomberg також повідомляє, що Spotify розглядає можливість надання доступу до аудіокниг у рамках поточного тарифу Premium у США з жовтня. В інших країнах ця пропозиція може з’явитися раніше. Доступ може включати певну кількість годин аудіокниг або певну кількість книг. Spotify вже пропонує аудіокниги, але зараз вони продаються окремо.

У Spotify не прокоментували цю інформацію.

Джерело: The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: