Новини Ігри 29.04.2024 о 21:23 comment views icon

Стратегію Manor Lords купили понад 1 млн разів за добу, кількість одночасних гравців перевищила 173 000

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Стратегію Manor Lords купили понад 1 млн разів за добу, кількість одночасних гравців перевищила 173 000

За повідомлення видавця Hooded Horse, середньовічний містобудівний симулятор Manor Lords, який вийшов 26 квітня, у перший день перетнув позначку 1 млн проданих копій. Також максимальна кількість одночасних гравців у Manor Lords перевищила 173 000.

Це найвищий показник для містобудівних ігор, sims та інших подібних. Зокрема це означає, що гра перевершила на запуску в Steam такі тайтли, як Cities: Skylines та Civilization.

Manor Lords — середньовічна стратегія з просунутим будівництвом міст, масштабними битвами та складною соціальною й економічною симуляцією. Гру розробила студія Slavic Magic, заснована Грегом Стиченом. У X Twitter він розповів, що увійде у наступний патч гри.

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ від Powercode academy.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

  • Виправлення всіх дивних помилок бездомних
  • Виправлення шкоди, що завдають лучники
  • Виправлення механізму торгового надлишку
  • Уповільнення швидкості пошуку територій ШІ

Гравці починають Manor Lords із кількома групами жителів села, основними ресурсами та одним волом. Спочатку вони працюють на заготівлі ресурсів та виготовленні пиломатеріалів. Зрештою мешканці переїжджають з таборів у будинки, які гравці будують разом з ними, що призводить до розширення сіл та міст і до… збільшення кількості робітників. Втім, населення іноді треба підкорювати, гра не завжди коректно працює з цим:

«Я побудував свою першу пару будинків, але сім’ї не переїжджають. Натомість я все ще отримую попередження про бездомних…», — написав один гравець у Steam.

«У мене ЗАВЖДИ є 5 людей, які постійно залишаються бездомними, попри те, що я маю більш ніж достатньо земельних ділянок, я нічого не можу з цим вдіяти», — написав інший у Reddit.

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ від Powercode academy.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

«Я зіткнувся з помилкою, мої 5 родин не переїжджають у побудований будинок, але будь-яка нова сім’я, яка приїжджає до міста, переїжджає туди, тож тепер у мене є 4 сім’ї, які переїхали, і 5 бездомних, хоча половина будинків порожня», — пише ще один гравець на Discord.

Однією з поточних причин дивної поведінки персонажів є помилка, яка заважає відбудовувати згорілі будинки. Інший більш збій полягає в тому, що модернізація початкових сімейних таборів призведе до того, що мешканці ніколи не переїжджатимуть на сусідні земельні ділянки, доки не зруйнувати табори. Нарешті, навіть якщо розв’язати проблему безпритульності, відповідний негативний модифікатор може залишатися ще деякий час.

Втім, у патчі розробник обіцяє розв’язання саме цих багів. В українському Steam гра коштує 449 грн зі знижкою 25% до 10 травня, в наявності українська текстова локалізація.

Найцікавіші нові ігри квітня 2024 року

Джерела: IGN, Kotaku


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: