Новини Крипто 09.06.2022 о 15:27 comment views icon

Тест переходу Ethereum на концепцію Proof-of-Stake пройшов успішно, хоч і виявив «незначні проблеми»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Команда розробників Ethereum провела «генеральну репетицію» довгоочікуваної трансформації, пов’язаної з переходом на концепцію Proof-of-Stake (доказ частки володіння).

Криптовалюти, такі як Ethereum та Bitcoin, часто критикуються за енергомісткий процес майнінгу монет. Обидві криптовалюти використовують модель Proof-of-Work, яка передбачає проведення складних обчислень на великій кількості систем.

Відмова від концепції Proof-of-Work на користь Proof-of-Stake дозволить криптовалюті Ethereum суттєво знизити енергоспоживання мережі та прискорити проведення транзакцій. Проте перехід кілька разів відкладався протягом останніх кількох років через низку серйозних недоліків у реалізації. Схоже, розробникам вдалося розв’язати всі проблеми, і останній тестовий запуск пройшов успішно.

Зокрема, тестова мережа Ethereum імітувала процес, ідентичний тому, що восени має пройти основна мережа. При цьому розробники отримали підтвердження, що процес перевірки Proof-of-Stake суттєво знижує кількість енергії, необхідної для підтвердження блоків, а процес злиття працює належним чином.

Водночас розробник ядра криптовалюти Ethereum Тім Бейко повідомив, що хоча мережа стабільна, тест все ж таки виявив «деякі незначні відомі проблеми». Тепер розробники «проведуть наступні кілька днів, аналізуючи їх, перш ніж обговорювати наступні кроки на телеконференції AllCoreDevs цієї п’ятниці».

Ethereum перейде на Proof-of-Stake не у червні, а кількома місяцями пізніше

Онлайн-курс Бізнес-аналіз. Basic Level від Ithillel.
В ході курсу студенти навчаться техніці збору і аналізу вимог, документуванню та управлінню документацією, управлінню ризиками та змінами, а також навчаться моделювати процеси і прототипуванню.
Приєднатися

Джерело: cnbc

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: