Новини Кіно 18.03.2024 о 11:28 comment views icon

Тімоті Шаламе в образі молодого Боба Ділана — перші фото зі знімань байопіка Джеймса Менґолда

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

У грудні Тімоті Шаламе постав у образі легендарного шоколатьє у мюзиклі «Вонка», у лютому — повернувся на великий екран у другій частині «Дюни» Дені Вільньова, а нині знову взявся до роботи, аби відтворити образ легендарного американського музиканта Боба Ділана у майбутньому біографічному фільмі Джеймса Менґолда.

Шаламе зобразить Ділана у роки становлення і, як торік зазначив Менґолд, самостійно відтворить його вокал.

Ель Феннінґ («Велика») зіграє кохану жінку Ділана, художницю Сільві Руссо, а Едвард Нортон («Бійцівський клуб») постане в образі музиканта Піта Сіґера (попередньо його мав зіграти Бенедикт Камбербетч, але відмовився через проблеми з графіком).

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Режисер Джеймс Менґолд повертається до створення біографічного фільму після успішного запуску «Аутсайдерів» у 2019 році, заснованих на книзі американського письменника і журналіста Е. Дж. Бейма «Женіть щосили: Форд, Феррарі та їхній бій за швидкість і славу на Ле-Мані».

«Це історія 19-річного Боба Ділана, який приїхав до Нью-Йорка з 2 доларами в кишені та став всесвітньою сенсацією. Вона цікава, правдива і важлива для Америки та американської сцени. Тут різні персонажі: Вуді Ґатрі, Піт Сіґер та Джоан Баез. Усі зіграють власну роль у цьому фільмі», — казав Менґолд в інтерв’ю Collider.

Дата виходу байопіку, який попередньо отримав назву «A Complete Unknown», ще не оголошена.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: