Новини Софт 28.03.2024 о 09:47 comment views icon

Twitch заборонив транслювати ігровий процес на груди та сідниці

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Twitch заборонив транслювати ігровий процес на груди та сідниці

Сервіс Twitch оновив правила спільноти та заборонив концентрацію уваги в стримах на грудях та сідницях. Відповідно до оновлення, починаючи з 29 березня, «контент, який зосереджується на інтимних частинах тіла протягом тривалого періоду часу, не буде дозволений».

Цей крок є цілеспрямованою відповіддю на новий тренд у Twitch, коли стримери проеціюють ігровий процес на певні частини свого тіла, зокрема на груди чи сідниці, використовуючи їх як своєрідний зелений екран.

Цю тенденцію популяризувала стримерка Morgpie, відома тим, що розширює межі політики Twitch. Раніше цього місяця вона транслювала себе, граючи у Fortnite, а ігровий процес проеціювався на її сідниці.

Під час іншого ефіру вона була одягнена в зелену сорочку з вирізами, завдяки чому глядач міг бачити лише голову та груди. Інші стримери скористалися новою метапроекцією ігрового процесу на різні частини тіла. Але після оновлення правил така діяльність стане забороненою.

Онлайн-курс "Комунікаційний менеджер" від Skvot.
Ви отримаєте скіли комунікації, сформуєте CV та розробите власну one page strategy. Для своєї карʼєри та успішного масштабування бренду.
Програма курсу і реєстрація

Це не перша спроба Twitch регламентувати зайву сексуалізацію стримів. У грудні Twitch пом’якшив правила та дозволив «навмисно виділяти груди, сідниці або тазову область», якщо відео отримає спеціальну мітку, що попереджатиме глядачів. Також були деякі інші послаблення, що стосуються сексуального контенту на стримах. Проте за кілька днів компанія скасувала це пом’якшення, оскільки стримери почали зловживати ними. Потім, у січні, Twitch знову оновив свій регламент, щоб заборонити неявну оголеність після того, як творці, включаючи Morgpie, транслювали себе під кутом, який припускав, що вони не одягнені.

Джерело: The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: