Новини Новини 20.10.2022 о 22:48 comment views icon

«У Королівській сім’ї справжня криза»: трейлер п’ятого сезону серіалу «Корона» / The Crown з Імельдою Стонтон та Елізабет Дебікі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Незабаром після того, як прем’єр-міністерка Великої Британії Ліз Трасс повідомила про відставку з посади Netflix опублікував трейлер п’ятого сезону серіалу «Корона» / The Crown — продовження популярного великобюджетного шоу Пітера Моргана про королівську родину Британії вийде вже 9 листопада (одночасно з’являться усі 10 епізодів).

З показу четвертого сезону «Корони» минуло вже два роки (перерву планували з самого спочатку) — продовження розповість про життя британської королівської родини у 1990-х та зосередитися на непростих відносинах принцеси Діани та королеви Єлизавети II. В п’ятому сезоні роль королеви Єлизавети II виконала Імельда Стонтон (вона замінила Олівію Колман), яка зіграла Долорес Амбрідж у «Гаррі Потттері» та отримала «Оскар» за головну роль у «Вірі Дрейк» (2004). Водночас Елізабет Дебікі, («Нічний адміністратор» та «Тенет»), замінить у ролі принцеси Діани актрису Емму Коррін, яка грала Діану Спенсер у четвертому сезоні «Корони», а Домінік Вест («Дроти» та «Коханці») прийме від Джоша О’Коннора роль принца Чарльза. У трейлері можна побачити усіх нових акторів у образах членів Королівської родини й, судячи з трейлера, нас чекає багато цікавого.

В трейлері можна побачити кілька гостроцікавих та красивих сцен за участю головних героїв у дорогих нарядах під відому пісню Bitter Sweet Symphony британського рок-гурту The Verve, яка робить його більш атмосферним.

Спочатку шоу планували закрити після п’яти сезонів та врешті автор драми Пітер Морган передумав — останнім стане шостий сезон, який розповість про події безпосередньо перед і відразу після трагічної смерті Діани, принцеси Уельської, внаслідок автокатастрофи в Парижі. Його почали знімати в серпні 2022 року та у вересні після смерті Єлизавети II зробили перерву, щоб віддати шану її Величності.

Трейлер п’ятого сезону серіалу «Корона» / The Crown в оригіналі англійською з українськими субтитрами

Постери з ключовими персонажами

  • «Корона» виходить на Netflix з 2016 року і це один із найпопулярніших проєктів у стрімінговому сервісі — шоу присвячене життю британської королеви Єлизавети II та членів королівської родини.
  • Серіал отримав широке визнання критиків та глядачів, а також безліч престижних нагород загалом 17 телевізійних нагород із 63 номінацій, зокрема 11 «Еммі» та 6 «Золотих глобусів».
  • Після смерті Єлизавети IІ «У Королівській сім'ї справжня криза»: трейлер п'ятого сезону серіалу «Корона» / The Crown з Імельдою Стонтон та Елізабет Дебікі«У Королівській сім'ї справжня криза»: трейлер п'ятого сезону серіалу «Корона» / The Crown з Імельдою Стонтон та Елізабет ДебікіКоролева Єлизавета ІІ померла 8 вересня у віці 96 років, що викликало величезний суспільний резонанс серіал «Корона» різко злетіла на вершину регіональних рейтингів Netflix.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: