Новини Україна 13.09.2022 о 16:20 comment views icon

«Укрзалізниця» запустила онлайн-бронювання перевезення авто у вагоні-автомобілевозі🚘🚉

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

«Укрзалізниця» розширила перелік традиційних послуг, які відтепер можна замовити онлайн. На спеціальному сервісному сайті вже можна залишити заявку на прорахунок і бронювання перевезення автомобіля у вагоні-автомобілевозі. Досі оформити перевезення автомобіля можна було лише в касах вокзалів.

Національний перевізник перезапустив послугу перевезення автомобіля у вагоні-автомобілевозі у березні 2021 року, а у травні звітував, що загалом за час війни вагонами-автомобілевозами було перевезено 1863 автівок.

«Укрзалізниця» запустила онлайн-бронювання перевезення авто у вагоні-автомобілевозі🚘🚉

Автомобілевози Укрзалізниці наразі курсують через Київ, Львів, Ужгород, Харків, Одесу та Дніпро, а вартість транспортування вираховується за тонну ваги автомобіля з урахуванням довжини маршруту і стартує від 1200 грн за автівку.

У серпні «Укрзалізниця» запустила новий мобільний застосунок на iOS та Android, і тоді згадувала перевезення авто у вагоні серед послуг, які ось-ось стануть доступні онлайн. Раніше на спеціальному сервісному сайті УЗ з’явилася можливість замовлення вокзального помічника, бронювання лаунжу, групове замовлення квитків, онлайн-пошук забутих у поїзді або на вокзалі речей.

«Укрзалізниця» запустила новий мобільний застосунок на iOS та Android — можна купувати квитки напряму без додаткових комісій

Основи Web дизайну від Ithillel.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: