Новини Ігри 14.03.2024 о 18:26 comment views icon

В Epic Games Store безплатно роздають Deus Ex: Mankind Divided та The Bridge

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Цього тижня сервіс цифрової дистрибуції Epic Games Store порадував своїх користувачів безплатною роздачею відразу двох ігор: Deus Ex: Mankind Divided та The Bridge. Ці проєкти можна буде отримати до 21 березня.

Deus Ex: Mankind Divided ─ це Action/RPG зі стелс елементами, яка є продовженням гри Deus Ex: Human Revolution та стала четвертою основною грою у серії Deus Ex. Дія Mankind Divided розгортається у 2029 році – через два роки після подій Human Revolution та за 23 роки до подій першої гри Deus Ex.

Після Панхейського інциденту аугменовані люди зазнали дискримінації, їх перемістили в гетто. Суспільство розділилося на два войовничі угруповання — на поборників чистоти людського тіла та на аугментованих людей і їхніх симпатиків. Головним героєм гри, як і раніше, є Адам Дженсен. Озброєний арсеналом найсучаснішої зброї та доповнень, він повинен вибрати правильний підхід, щоб розплутати величезну всесвітню змову.

Гра Deus Ex: Mankind Divided доступна для завантаження за наступною адресою в магазині Epic Games Store. Також пропонуємо ознайомитися з оглядом гри в одному з попередніх матеріалів.

The Bridge ─ це двомірна логічна гра, в ході якої користувачеві доведеться переглянути свій погляд на фізику та перспективу. Гра дозволяє керувати тяжінням, гравітацією, проникати в паралельні виміри, ходити по стелі як підлогою, і все це в декораціях неможливих споруд. У міру проходження гри гравець досліджуватиме все складніші світи, кожен з яких по-своєму унікальний. У грі є 48 унікальних головоломок, до кожної з яких потрібен свій підхід. Після проходження головної сюжетної лінії у проєкті відкривається додатковий режим гри. Він включає змінені версії кожного з 24 рівнів, а також додаткову кінцівку. Гра вкрай невибаглива до системних ресурсів, їй достатньо процесора із частотою 1 ГГц та всього 512 МБ оперативної пам’яті.

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

Гру The Bridge можна отримати за наступною адресою в магазині Epic Games Store.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: