Новини Ігри 21.05.2024 о 20:34 comment views icon

Вийшов сюжетний трейлер Elden Ring Shadow of the Erdtree. Реліз DLC — 21 червня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Розділ Ігри виходить за підтримки?

FromSoftware випустила новий сюжетний трейлер доповнення Shadow of the Erdtree для гри Elden Ring. Відео тривалістю 3 хвилини пропонує свіжий погляд на історію, яка здебільшого досі залишалася в таємниці, попри аналіз і спекуляції щодо попередніх трейлерів.

Трейлер демонструє Мікеллу, що йде кривавими кроками до арки з закривавленими тілами, ймовірно, прокинувшись від сну. Глядач стає свідком вогняної війни з великою кількістю вогняних гігантів в клітках, а велике зло керує битвою. Також можна бачити ще одного боса, якого демонстрували раніше, а згодом камера повертається вгору від бою до золотого ерддерева. Здається очевидним, що золота Мікелла і палаючий Мессмер ворогують.

Відео неодноразово демонструє золотий символ, імовірно сліди, залишені Мікеллою, у різних середовищах. На останніх кадрах камера повертається назад і показує кількох персонажів, які стоять біля одного з цих символів, золотого ерддерева на задньому плані.

«Ти підеш з нами?» ─ запитує голос наприкінці трейлера.

Elden Ring Shadow of the Erdtree вийде за місяць, 21 червня, на всіх платформах і стане «найбільшим розширенням» FromSoftware за всю історію. Це також буде єдине DLC, але, можливо, не кінець серії.

Онлайн-курс "Операційний менеджмент" від Laba.
Перейдіть від хаосу до системних операційних процесів за 7 тижнів.Навчіться грамотно керувати ресурсами та систематично підвищувати ефективність під менторством експерта з 14+ роками досвіду.
Про курс

Джерело: eurogamer

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: