Новини Крипто 06.06.2023 о 19:09 comment views icon

З Binance за добу вивели понад $780 млн — одразу після судового позову від регулятора США

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Компанія з аналізу даних Nansen повідомляє, що інвестори вивели близько $780 мільйонів з криптобіржі Binance протягом останніх 24 годин.

Водночас афілійована біржа Binance у США зареєструвала чистий відтік у розмірі $13 мільйонів. Ані Binance, ані Binance.US офіційних коментарів на цей час не надали.

За день до цього Комісія з цінних паперів та бірж США (SEC) подала до суду на Binance та її власника Чанпен Чжао, звинувачуючи криптобіржу у незаконній діяльності та обмані інвесторів:

«Відповідачі збагатилися мільярдами доларів‎, ризикуючи значними активами інвесторів», – йдеться у документі.

В офіційному коментарі Binance заявила, що «розчарована» поданням скарги зі сторони SEC, особливо після «активної співпраці» криптобіржі з комісією під час розслідування. Усі обвинувачення в компанії відкидають.

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Нагадаємо, що у березні до суду на Binance подав інший регулятор США — Комісія з торгівлі товарними ф’ючерсами США (CFTC). Обвинувачення загалом складаються з 47 сторінок, де серед іншого криптобіржу та її власника звинувачували в ігноруванні нормативних вимог США та навіть терористичній діяльності.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: