Новости Новости 26.07.2021 в 13:23 comment

Держприкордонслужба розповіла, куди найчастіше літали українці — в топі Польша, Туреччина та Єгипет

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

Державна прикордонна служба України опублікувала інфографіку, де розповіла про тенденції закордонних мандрівок в першому півріччі 2021 року — попри тривалі карантинні обмеження та істотне зниження пасажиропотоків у пунктах пропуску на державному кордоні України прикордонники відзначили у звіті істотне зростання кількості поїздок громадян України до деяких країн з одночасним зростанням обсягів прибуття в Україну іноземців.

Лідером серед українців залишається Польща ?? — за перше півріччя до сусідньої держави їздили понад 1,9 млн громадян. Другу позицію зі зростанням більш ніж у шість разів (у порівнянні з І півріччям 2020-го) посіла Туреччина ?? — 774,5 тис. українців побували у цій країні. Третє місце із подвійним приростом та загальною кількістю у понад 705 тис. поїздок громадян України посів Єгипет ??.

Топ-10 країн, куди виїжджали громадяни України в січні-червні 2021 року:

Держприкордонслужба розповіла, куди найчастіше літали українці — в топі Польша, Туреччина та Єгипет

 

Стосовно іноземних громадян, які відвідували Україну за перші шість місяців поточного року найбільший приріст продемонструвала Турецька Республіка ?? — +29% до показника аналогічного періоду минулого року). На 6 % зросла кількість громадян Німеччини. Незначним в абсолютній кількості, однак дуже показовим у порівнянні, є зростання у півтора раза кількості громадян США ?? , які прибували в Україну у першому півріччі 2021-го.

Топ-10 іноземних країн, громадяни яких в’їжджали до України в січні-червні 2021 року:

Держприкордонслужба розповіла, куди найчастіше літали українці — в топі Польша, Туреччина та ЄгипетНаразі МОЗ розглядає можливість зробити обов’язковим 14-денний карантин для всіх людей, які в’їжджають в країну та не мають щеплення від ковіду.

 

МОЗ хоче запровадити 14-денний карантин для всіх, хто в’їжджає в країну та не зробив щеплення

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: