Новости Новости 10.11.2021 в 15:43 comment views icon

Дослідження: З яких країн в Україну ввозять найбільше вживаних автомобілів

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Сервіс carVertical зробив дослідження українського ринку імпортних вживаних автомобілів, яке базується на інформації про ті автомобілі, які були перевірені через платформу протягом останніх 2 років. У таких звітах можна побачити дати реєстрації та країни, де машина була зареєстрована раніше.

Отже, перше місце з показником 30,3% займають вживані автомобілі зі Сполучених Штатів Америки. Справа в тому, що більшість американців у разі, якщо машина отримала пошкодження у ДТП, віддають свої автомобілі на аукціонний паркінг, отримуючи грошову компенсацію від страхової компанії, після чого вони купують нові машини. Як правило, українці купують американські вживані автомобілі через вигідну ціну, причому це стосується навіть дорогих моделей.

Дослідження: З яких країн в Україну ввозять найбільше вживаних автомобілів

Друге місце з великим відривом від третього з результатом 23,8% займає Німеччина. Ця країна — європейський лідер поставок вживаних автомобілів до України. Машини німецького походження користуються популярністю за рахунок якості, на яку позитивно впливають наступні чинники: стан доріг, рівень сервісу, якісні робочі рідини. Згідно з останніми тенденціями, вживані автомобілі з Німеччини та США будуть популярні серед українців у найближчі роки завдяки високій якості та дешевизні відповідно.

Бельгія з показником 7,4% займає третю позицію. Бельгійські вживані автомобілі популярні серед українців через свій гарний стан та якість. На 4-му и 5-му місцях знаходяться Литва (6,5%) і Нідерланди (6,3%) відповідно. Вживані автомобілі з цих країн є дуже дешевими, також вони мають високу якість і швидко доставляються до України. Останнім часом литовські вживані машини стали дорожче, тому Нідерланди незабаром посядуть 4-ту сходинку у цьому рейтингу.

Нижче представлений розширений список з 15 країн, які є найбільшими імпортерами вживаних автомобілів до України:

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Дослідження: З яких країн в Україну ввозять найбільше вживаних автомобілів

Зазначимо, що у жовтні українці придбали майже 8 тис. нових легкових автомобілів та 56 тис. уживаних автомобілів з-за кордону.

Джерело: carVertical


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: