Новости Новости 29.07.2015 в 16:25 comment

Google Translate навчився візуально перекладати з української мови на англійську та навпаки

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Google Translate

У січні цього року Google додав можливість миттєвого перекладу друкованого тексту в Перекладачі Google сімома мовами за допомогою камери. Сьогодні компанія знов оновила Перекладач і розширила візуальний переклад понад 20 мовами, включно з українською, що зробить розмови різними мовами в режимі реального часу швидшими і простішими ніж будь-коли.

Додаток Google Перекладач дозволяє побачити світ вашою мовою. Просто відкрийте програму, натисніть на камеру, а потім спрямуйте її на текст, який потрібно перекласти, — вуличний знак, список інгредієнтів в рецепті або меню, інструкцію з експлуатації, вказівки на пральній машині — і ви побачите, як слова відразу з’являються іншою мовою прямо на екрані. При цьому не потрібно мати підключення до Інтернету або мобільних даних.

Conversation Mode GIF (1)

В Google починали з семи мов — англійської, французької, німецької, італійської, португальської, російської та іспанської, і це був тільки початок. Сьогодні додано можливість перекладати з англійської на українську, болгарську, каталанську, хорватську, чеську, датську, голландську, філіппінську, фінську, угорську, індонезійську, литовську, норвезьку, польську, румунську, словацьку, шведську та турецьку мови та навпаки. Також ви можете перекласти з англійської на хінді і тайську. Або спробуйте сфотографувати текст, який ви хочете перекласти — зараз в режимі камери загалом 37 мов.

Щоб спробувати переклад цими мовами, перейдіть на додаток Google Перекладач, встановіть англійську разом із мовою, на яку ви хотіли б перекласти, і натисніть на кнопку камери — вам буде запропоновано завантажити мовний пакет для кожної мови.

Онлайн-курс "Проджект-менеджмент у геймдеві" від Skvot.
Новий левел для тих, хто хоче поєднати менеджерські скіли та любов до ігор.Отримай необхідний скілсет та керуй командою в ігровій індустрії.
Детальніше про курс

У багатьох країнах, що розвиваються, повільні мобільні мережі можуть зробити складним отримання доступу до багатьох онлайн-інструментів, отже, якщо ви живете в районі з ненадійними мережами мобільного зв’язку — наше друге оновлення саме для вас. На додаток до миттєвого візуального перекладу ми також поліпшили режим голосового спілкування (що дозволяє в режимі реального часу перекладати розмову 32 мовами), так що відтепер він став швидше і більш природним навіть у повільних мережах.

Ці оновлення з’являться для Android і iOS протягом найближчих днів.

Джерело: Google Україна


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: