Новости Новости 18.03.2021 в 14:45 comment

МВС: З квітня майбутні водії складатимуть іспити за новими екзаменаційними білетами з цікавими дорожними ситуаціями

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Чотири місяці тому Головний сервісний центр МВС запустив «Банк екзаменаційних питань з ПДР» для якого викладачі профільних навчальних закладів та всі охочі надавали пропозиції до екзаменаційних питань з підготовки та перепідготовки водіїв транспортних засобів.

За цей час надійшла загалом 91 ініціатива. Врахувавши отримані пропозиції та зміни в законодавстві, ГСЦ МВС актуалізував екзаменаційні білети для складання іспиту з теоретичної підготовки та перепідготовки водіїв.

Тому вже з 6 квітня 2021 року майбутні водії складатимуть теоретичні іспити у сервісних центрах МВС за новими екзаменаційними білетами. Усі зміни будуть також внесені в онлайн-тренажер для перевірки знань Правил дорожнього руху.

Оновлена теоретична частина іспиту містить низку нових та цікавих дорожніх ситуацій, з якими часто стикаються водії. Це допоможе новачкам оперативніше приймати правильні рішення за кермом автомобіля. Усі білети будуть актуалізовані відповідно до чинного законодавства, а застарілі – усунуті.

Сервісні центри МВС й надалі продовжують збирати пропозиції до питань за такими напрямками:

  • Правила дорожнього руху;
  • Будова та експлуатація транспортних засобів;
  • Основи безпечного водіння;
  • Основи права в області дорожнього руху;
  • Надання першої медичної допомоги.

Нагадаємо, що для підготовки до складання практичного іспиту на сайті Головного сервісного центру МВС можна ознайомитися з маршрутами для перевірки навичок керування транспортними засобами.

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Джерело: СЦ МВС

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: