Новости Новости 08.04.2021 в 19:44 comment

На платформі «Всеукраїнська школа онлайн» з’явився Кабінет вчителя, до кінця року — запуск мобільних застосунків для iOS та Android

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

Мінцифра повідомила про розширення можливостей освітньої онлайн-платформи «Всеукраїнська школа онлайн» — в ній з’явився «Кабінету вчителя», за допомогою якого вчителі можуть відстежувати успішність кожного учня та влаштовуватиме дискусії. Крім того, було оновлено дизайн платформи.

Кабінет вчителя розроблено за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» для зручнішої організації дистанційного та змішаного навчання в умовах пандемії.

Кабінет вчителя ВШО забезпечує можливість:

  • влаштовувати дискусії для обговорення окремих тем,
  • відстежувати прогрес у навчанні кожного учня,
  • створювати віртуальні класи,
  • запрошувати учнів до перегляду курсів.

В перспективі вчителі зможуть створювати на платформі власні курси.

До кінця цього року планується запуск мобільних застосунків для iOS та Android, які забезпечать школярам простий та зручний доступ до розміщених на платформі необхідних навчальних матеріалів.

Більше інформації про можливості «Кабінету вчителя» – у відеоінструкції за посиланням, а також у матеріалах онлайн-презентації.

  • «Всеукраїнська школа онлайн» — національна платформа для змішаного та дистанційного навчання учнів середньої та старшої школи (5-11 класів), розроблена МОН спільно з Мінцифрою. ЇЇ запуск відбувся 11 грудня 2020 року. На платформі розміщені відеоуроки, тести та матеріали з 18 шкільних предметів.
  • Наразі на платформі зареєстровано 155 469 користувачів, серед яких майже 117 тисяч учнів, 32 тисячі вчителів та 7 тисяч інших слухачів. Платформою скористались 21 мільйон разів із більше ніж 100 країн світу.
  • Велика трійка мобільних операторів (Київстар, Vodafone та lifecell) забезпечує безлімітний нетарифікований доступ до платформи ВШО.

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: