Новости Новости 16.05.2017 в 16:03 comment

На Prometheus стартував цикл онлайн-курсів з підготовки до ЗНО з математики, української мови і літератури, а також історії України

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

На платформі Prometheus стартував цикл безкоштовних онлайн-курсів з підготовки до ЗНО з української мови і літератури, історії України, а також відкрито реєстрацію на безкоштовний онлайн-курс з підготовки до ЗНО з математики. Онлайн-курси створені за ініціативи Міністерства освіти і науки України та мають на меті допомогти підготуватись до ЗНО або до складання екстерном державної підсумкової атестації.

Насамперед, онлайн-матеріали орієнтовані на учнів і випускників, які проживають на тимчасово окупованій території Криму та окремих районів Донецької та Луганської областей і не мають достатніх можливостей у підготовці до тестування. Також курси будуть корисними усім учням 10-11 класів шкіл, ліцеїв, гімназій, що складатимуть ЗНО, а також широкому колу слухачів.

Відеоматеріали, тестові завдання для самооцінки, конспекти лекцій, презентації, а також онлайн-консультації висококласних вчителів дозволять слухачам швидко перевірити, покращити або відновити свої знання з цих предметів. Навчальні модулі та теми курсів відповідають затвердженій шкільній програмі, тому їх матеріали можуть успішно використовувати вчителі для проведення своїх уроків.

Курс «Українська мова та література. Підготовка до ЗНО» містить модулі фонетики, орфографії, лексики, фразеології, словотвору, морфології та синтаксису. Особлива увага сконцентрована на питаннях, що найчастіше трапляються у тестах. Розділ з української літератури дозволить слухачам освіжити свої знання з цього предмета від часів усної народної творчості до періоду Розстріляного відродження та Шістдесятників.

Курс «Історія України. Повний курс підготовки до ЗНО» охоплює часи від заселення території до подій сучасності. Слухачі зможуть поновити в пам’яті і вивчити історичні дати та періоди найважливіших подій та процесів.

Психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців від Ithillel.
Пройдіть психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців щоб дізнатися ваші сильні сторони, вподобання і інтереси і з'ясувати, яка IT-спеціальність вам підходить.
Пройти тест

Курс «Математика. Підготовка до ЗНО» покликаний закріпити базові шкільні знання з предмета: числа і вирази, рівняння і нерівності, функції та елементи комбінаторики, похідні та інтеграли, планіметрія та стереометрія.

Бажаючі розпочати підготовку до ЗНО-2018 уже зараз також можуть використовувати ці матеріали – вони будуть актуальні і в наступному році. Цикл онлайн-курсів з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, історії України та математики створено за підтримки Британської Ради в Україні.

Джерело: Prometheus


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: