Новости Новости 01.03.2021 в 15:12 comment

«‎Не підвищення, а дуже легка індексація» — Криклій про здорожчання квитків Укрзалізниці (по 2% у місяць до кінця року)

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

У березні-квітні Укрзалізниця підвищить вартість квитків на пасажирські перевезення — вони здорожчають на 2%.

Нагадаємо, національний перевізник анонсував підвищення цін два місяці тому — за планом, тарифи будуть зростати поступово, додаючи в ціні по 2% щомісяця з 1 березня. Тобто, до кінця року квитки Укрзалізниці подорожчають на 20%. В етері програми «‎Здорова політика» міністр інфраструктури Владислав Криклій підтвердив наміри провести заплановану «‎індексацію» та прокоментував це наступним чином:

«Чи будуть підвищені ціни на квитки на пасажирські залізничні перевезення я б не назвав це підвищенням, це у нас буде дуже така легка індексація, починаючи з березня-квітня, по 2% у місяць до кінця року, це передбачено фінансовим планом Укрзалізниці, але водночас є можливість, якщо ви купуєте квиток наперед до 40% отримувати знижки».

Владислав Криклій,

міністр інфраструктури України

Тобто, Владислав Криклій вчергове порадив пасажирам Укрзалізниці купувати квитки завчасно, щоб мати можливість зекономити до 40% — мова йде про спеціальну програму лояльності зі знижками при ранньому бронюванні, яка запрацювала у 2020 році.

У 2020 році Укрзалізниця реалізувала понад 19 мільйонів квитків, з них 66% — онлайн

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: